De heerlijke Scented Chips & Geurtabletten van Bolsius Creations

geurchips-bolsius-creations

De Bolsius Creations Scentchip is de nieuwste trend op het gebied van geurkaarsen! Leg de scentchip/ geurtablet in de brander en geniet binnen enkele minuten van een heerlijke natuurlijke geur! De chips zijn van uitstekende kwaliteit en gemaakt van pure, natuurlijke ingrediënten. De geurtabletten zijn verkrijgbaar in 23 verschillende geuren, de afmeting is 37 mm in diameter. Verras jezelf met deze heerlijke geurchips van Bolsius!
Je kunt zelf geuren samenstellen door verschillende tabletten in de brander te leggen. Gebruik minimaal 3 geurtabletten in de brander voor een optimale geur.
Gebruik is eenvoudig. Leg de geurtabletten op de brander, steek het theelichtje in de brander aan en 6 minuten later geniet je van de heerlijke geur van de chips. De chips hebben een geurtijd van circa 1 dag. U zult merken dat de geur langzaam verminderd. Natuurlijk kun je ook theelichten voor de brander bij ons bestellen.
Tevens hebben we leuke bijpassende gift boxjes in de aanbieding, zodat je zelf een leuk cadeautje met scentchips kunt samenstellen. Vergeet de geurbrander en theelichten er niet bij te bestellen!

Create!
Met Bolsius Creations kun je zelf scentchips combineren en zo heerlijke nieuwe geuren samenstellen.
Eén scentchip bestaat uit 6 partjes. Voor een juiste dosering voor uw favoriete geur kun je partjes afbreken en gebruiken.

Bolsius Creations

Bolsius Creations

De brander schoonmaken.
Om een nieuwe geurcombinatie te maken dien je eerst de brander schoon te maken. Ga alsvolgt te werk: Laat de geurwax afkoelen en weer hard worden. Duw vervolgens de wax met je vingers uit de brander. Lukt dit niet? Verwarm dan de brander even kort met het theelicht en duw dan de wax los. Verwijder de restanten met wat keukenpapier.

Bij VanKaarstotServet heb je voordelig de keuze uit het gehele assortiment. Meer weten? Ga naar de webshop met de Geurchips van Bolsius

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: