KerstKaarsen maken het gezellig en sfeervol in huis!

Kerstkaarsen

Gezellig met familie en vrienden onder de kerstboom in een sfeervol versierd huis. Genietend van elkaar, de tijd en de gezelligheid. Overal branden mooie kaarsen en siert de kerstdecoratie de huiskamer.

Motieven van glitters, kerstbomen en sterren zijn allen terug te vinden op de kaarsen uit de traditionele kerstseries van Bolsius. Zowel voor de stompkaarsen, dinerkaarsen en gevulde glaasjes heeft Bolsius mooie designs ontwikkeld.
Naast de  kaarsen met kerstdesign zijn er natuulijk ook de populaire rode, wijnrode, donkerrode en bordeauxrode kaarsen mooi om te branden met kerst, ofwel: alle kaarsen met roodtint.
Sfeervolle kerstkaarsen mogen niet ontbreken op uw mooi gedekte kersttafel of ter decoratie in de huiskamer. Ook de originele kerstboomkaarsjes vindt u hier. Kerstkaarsen zijn bovendien mooi als cadeautje voor kerst!
Uw keuze: kerstboomkaarsjesGoud & Zilver kaarsen,  kerst-dinerkaarsenkerst -theelichtenkerst-glaasjesadvent- & pyramidekaarsen en  kerst-roodtinten.

Bovendien hebben we voor de kerst leuke Combi Lights (vanaf 6 stuks te bestellen), dat is een combinatie van 20 servetten en 4 theelichten met hetzelfde kerstdesign in een stijlvolle verpakking. Ga direct naar de Kerst Combi Lights.

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: