GOUDA KAARSEN – Laatste voorraden!

Gouda kaarsen

Gouda kaarsen

GOUDA KAARSEN

Gouda kaarsen zijn kwalitatief de best verkrijgbare kaarsen. Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen (100% natuurlijke was) en een 100% katoen lont branden de kaarsen stabiel op, zonder walmen, druipen of roeten. Gouda heeft zelfs nog een aantal kaarsen die met het superieure stearine worden vervaardigd. Dit staat dan duidelijk met een rood label op de verpakking vermeld (dat ziet u op de afbeelding in de shop).

In de Gouda kaarsen webshop VanKaarstotServet heeft u keuze uit het standaard assortiment tegen de laagste prijs en bovendien hebben we nog voorraad van een aantal Gouda Kaarsen die niet meer terug komen in de winkel. Die artikelen staan met voorraadstatus vermeld. Doe uw voordeel!
Gouda dinerkaarsen & kroonkaarsen,  Gouda stompkaarsenGouda theelichten

Gouda Kaarsen assortiment

In de VanKaarstotServet Kaarsen webshop heeft u keuze uit het sfeervolle Gouda assortiment:

Gouda Gotische kaarsenGouda Gotisch kaarsen
De klassieker onder de Gouda Kaarsen. De gotische kaarsen zijn gekenmerkt door de spits toelopende punt. De kaarsen zijn van excellente kwaliteit en hebben uitstekende brandeigenschappen. De brandtijd is 7 uur en met de lange, stabiele en schone vlam heeft u geen last van druipend kaarsvet. Dankzij de 100% kwaliteitskatoenen lont kunt u de gotische kaarsen probleemloos keer op keer aansteken en doven. De kaarsen worden geleverd in een stevige verpakking, zodat u ze altijd in perfecte staat zult ontvangen.
Hoogte 24,5 cm, diameter 2,25 cm, aantal branduren: 7, verkrijgbaar in de kleuren wit, ivoor, rood en bordeauxrood.

Gouda KroonkaarsenGouda Kroonkaarsen
De kroonkaarsen van Gouda zijn uniek in haar soort. Vanwege de bijzondere klokvormige top onderscheiden deze kaarsen zich van elk andere kaars. De kroonkaarsen zijn een eyecatcher voor elke diner en/of interieur. Vanwege het gebruik van stearine en een katoenen lont hebben de kaarsen een schone vlam, druipen niet en walmen nauwelijks en daardoor zijn ze de perfecte keuze voor feestpartijen of andere speciale gelegenheden.
Hoogte 24 cm, diameter 2,4 cm, aantal branduren: 10, verkrijgbaar in de kleuren wit, ivoor, rood en bordeauxrood.

Gouda Theelichten
Ook de Gouda theelichten zijn voorzien van een katoenen lont en gemaakt van kwaliteitsgrondstoffen, zodat de waxinelichten lang, stabiele en schoon branden zonder te walmen of te roeten. De theelichten van Gouda worden voorzien van een gouden cup, waardoor deze een elegante stijlvolle uitstraling krijgen. U kunt de theelichtjes zonder problemen doven en aansteken zonder ‘verstikking’ van de lont.

Gouda stompkaarsenGouda Stompkaarsen
De Gouda Stompkaarsen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en alleen de beste materialen worden gebruikt. Ook de Gouda Stompkaarsen zijn voorzien van een 100% katoenen lont. De stompkaarsen walmen of druipen niet, hebben een lange, schone vlam en kunnen keer op keer aangestoken en gedoofd worden. De kaarsen worden verpakt in een degelijke eigentijdse verpakking, zodat de kaarsen ook tijdens verzending in perfecte staat blijven.
Gouda stompkaarsen zijn verkrijgbaar in de maten: 130/60, 180/80, 120/100 en 220/100, allen in de kleuren wit, ivoor, rood en bordeauxrood.

Gouda XXL gotische en kroonkaarsen
Verwacht u speciale gasten of bent u op zoek naar echte sfeermakers? Kiest u dan voor de stijvolle XXL Gotische kaarsen of XXL Kroonkaarsen. De kaarsen zijn met een lengte van 35 cm een echte eyecatcher voor uw sfeervol opgemaakte dinertafel. Ook de XXL gotisch en kroonkaarsen worden vervaardigd van stearine en zijn voorzien van een katoenen lont. Doven en aansteken is daarom geen probleem en de kaarsen geven een schone, lange vlam zonder walmen of druipen. Met de speciale geribde voet kunt u de gotische en kroonkaarsen in alle gangbare kandelaars gebruiken. De Gouda Kaarsen zijn stevig verpakt met een beschermende vulling, zodat u ze te allen tijde in perfecte staat zult ontvangen.
Hoogte 35 cm, diameter 2,4 cm, aantal branduren: 10, verkrijgbaar in de kleuren wit, ivoor, rood en bordeauxrood.

Direct naar de GOUDA KAARSEN WEBSHOP

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: