Het oplaten van een wensballonnen is een prachtige beleving!

wensballonnenHet oplaten van een wensballon is een prachtig moment. De wensballon vult zich langzaam met warme lucht en na een aantal minuten drijft ie langzaam de lucht in. Vooral met een grote groep wensballonnen tegelijk is het een mooi gezicht en een uitgelezen moment om een wens te doen.

De XXL ballonnen zijn extra groot met de afmeting: 100 cm hoog en 50 cm in diameter. De XXL wensballonnen zijn verkrijgbaar in 8 kleuren. Ook kunt u xxl ballonnen kopen met een opdruk (gefeliciteerd, happy new year, I love you, just married), in ronde vorm of in de vorm van een groot hart (in de kleur rood, roze of wit). De wensballonnen worden veel gebruikt bij huwelijksfeesten, tuinfeesten, verjaardagen, oud & nieuw, evenementen en bedrijfsfeesten.
Het oplaten van een wensballon is heel bijzonder. Als u het brandbare blokje onderaan de ballon aansteekt, stroomt de ballon vol warme lucht en zal het na een aantal minuten langzaam opstijgen. In het donker geeft de wensballon een prachtige gloed en drijft ie sierlijk de nacht in. Tijdens het nakijken heb je een moment om een wens te doen.
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft deze geluksballonnen goedgekeurd. De ballonnen zijn gemaakt van een soort rijstpapier en worden daardoor snel in de natuur afgebroken. Vanwege de dubbele veiligheidsring vormen ze geen direct brandgevaar. Als de ballon terug op aarde komt is de brander volledig gedoofd en zal het materiaal snel vergaan. De ballonnen worden geleverd met veiligheidstips en een uitgebreide gebruiksaanwijzing.
De wensballonnen worden milieu- en kindvriendelijk geproduceerd.

Voor een video impressie klikt u hier op onze video met opstijgende wensballon.

Je koopt de wensballonnen voordelig online bij VanKaarstotServet. Al vanaf € 3,29 !! (bij aankoop van 50 stuks). Klik hier voor de wensballonnen webshop

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: