Een nestkastje geeft sfeer in de tuin! CADEAUTIP

Nestkastje The Bird Castle

Nestkastje The Bird Castle

Met een nestkastje en wat vogelvoer zorgt u er voor dat uw tuin druk bezocht gaat worden door fouragerende vogeltjes. Dat maakt het gezellig levendig rond uw huis.

Bij VanKaarstotServet heeft u keuze uit een mooi assortiment nestkastjes. Van de meer stijlvolle blauwe kastjes met puntdak tot een waar vogelkasteel met gevlamd hout (zie afbeelding), de vogeltjes in de tuin zullen er bijzonder van genieten. Er wordt zelfs een nestkastje met veranda aangeboden!

Ook is het leuk om pindaboter aan te bieden. De vogeltjes vinden dit heerlijk en bij winterweer is het natuurlijk een welkome versnapering voor ze! De pindaboterpotten kunnen worden opgehangen met één van de mooie houders.

TIPS VOOR HET NESTKASTJE:

Om de broedtijd voor te zijn en de vogels tijd te gunnen om bekend te raken met het kastje en de omgeving kunt u het vogelhuisje het best in de herfst of winter ophangen, doch niet later dan het vroege voorjaar.
U kunt de huisjes eenvoudig monteren. Omdat ze kant en klaar worden geleverd kunt u ze direct ophangen middels een spijker of schroef in de muur of boom.
Zorg er voor dat het nestje niet in de felle zon hangt, de opening zoveel mogelijk op het noordoosten is gericht en voorkom dat katten erbij kunnen. Houd katten ook op afstand als u merkt dat de kuikens willen uitvliegen.
Het is belangrijk na elk broedseizoen het kastje schoon te maken om ongedierte en parasieten geen kans te geven. Voor het schoonmaken kunt u eenvoudig de deksel optillen en van boven in het kastje komen.

Een nestkastje is leuk voor eigen gebruik, maar natuurlijk ook een perfect cadeau voor de feestdagen! Winkel nu voor een mooi nestkastje.

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: