Led Kaarsen die echt lijken! Waanzinnige aanbieding!

LED-kaarsen

LED-kaarsen

‘Wauw, ik had niet eens gezien dat het led kaarsen zijn!’
‘Hè, maar die kaarsen branden toch echt!’
Dat zijn vaak de reacties die ik krijg van het bezoek als ze onze mooie led kaarsen zien. Deze zijn gevormd als een kaars die al een paar uurtjes brand en de vlam, die een vlamvorm heeft, flikkert ook echt! En daarbij: we hebben kleine kinderen en dit is veel veiliger! Ik kan me voorstellen dat dit ook een belangrijke reden is voor verzorgingstehuizen, scholen, opvang, overheidsgebouwen, etc. is om ledkaarsen te gebruiken.
Bovendien walmen deze kaarsen niet en geven ze geen roetuitstoot, dus het is nog veel schoner en gezonder ook.
Tegenwoordig zien goede led kaarsen er ook waarheidsgetrouw uit en lijken ze echt te branden. Omdat ze branden op batterijen is het gebruik van led kaarsen al heel snel veel goedkoper dan echte kaarsen. Dus: veilig, schoon, gezond, goedkoop en toch erg decoratief!

WP_20150918_002Bij VanKaarstotServet hebben ze nu een waanzinnige aanbieding! Daar kun je een set van 3 stuks (3 maten) kopen voor €39,99 ipv de €64,99 die ze normaal in de winkel kosten! Je krijgt er ook genoeg AA batterijen bijgeleverd, die je eenvoudig kunt vervangen. De brandtijd is circa 120 uur per kaars en ze zien er echt mooi uit. Ze zijn per set van 3 of 2 stuks en los te bestellen, dus stel je eigen set samen met de 3 verkrijgbare maten small, medium en large. De kaarsen worden verpakt in een stevig doosje. Dus ook leuk als cadeautje! Je kunt ze hier bestellen: Led Kaarsen Webshop

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: