Kerstboomkaarsjes in de kerstboom maken de sfeer authentiek

kerstboomkaarsjes

kerstboomkaarsjes

Vind jij het optuigen van de boom ook zo sfeervol en gezellig om te doen? Bij ons thuis is het altijd een mooi ritueel met vele afwegingen; welke kleur ballen gebruiken we dit jaar, wel of geen slingers, de vogeltjes of engeltjes, welke piek zetten we erop? Dat soort vragen, heerlijk…

Voor de authenieke kerstsfeer is het gebruik van de originele Bolsius Kerstboomkaarsjes prachtig. Het branden van echte kaarsjes geeft zoveel meer sfeer dan die led-lampjes! Het is natuurlijk wel even goed opletten waar je ze neer zet en of ze goed recht staan, maar als ze branden ziet het er altijd fantastisch uit!

Wij maken vaak een combinatie; dat we een led-lampjes-slinger in de boom hebben voor dagelijks gebruik en daarbij stuk of 8 kerstboomkaarsjes voor de speciale momenten. Die momenten dat je gezellig bij de boom zit met het gezin, familie of vrienden. En met een branddeken en emmer water binnen handbereik maken we ons geen zorgen om de veiligheid. Als je kleine kinderen en huisdieren hebt moet je natuurlijk wel extra opletten!

De originele Bolsius Kerstboomkaarsjes in de kleuren wit, ivoor en rood koop je het voordeligst bij VanKaarstotServet, de grootste kaarsenwinkel online. Daar heb je voor €2,79 al een doosje met 20 stuks en worden ze nog thuis bezorgd ook. Koop je er meer, dan worden ze nog goedkoper. Voor het geval je houdertjes te kort komt kun je in deze shop ook kerstboomkaarshoudertjes kopen.

Ga dus snel naar VanKaarstotServet voor de echte kerstboomkaarsjes.

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: