Lachgas patronen kopen?

lachgas kopen

lachgas kopen

Met lachgas patronen kunt u, natuurlijk samen met een slagroomspuit, prachtige patronen spuiten. Maar naast het gebruik met slagroompatronen kunt u lachgas patronen ook voor andere doeleinden gebruiken. Zo kunt u er onder ander lachgasballonnen mee maken. De lachgas patronen kunt u los kopen. Ook is er een mogelijkheid om ze aan te schaffen in combinatie met een starterspakket.

Lachgas

Lachgas (lolgas), ook wel N20 genoemd, is een gas dat ook wel wordt gebruikt als verdoving bij operaties. Jaren geleden gebruikte men lachgas ook wel als feestmiddel om in een soort van roes te kunnen komen. De gas bereikt als vrij snel de hersenen en deze worden min of meer verdoofd. Men krijgt er een vrolijk gevoel van en dit gaat soms samen met een lachkick. Tegenwoordig wordt lolgas of lachgas weer vaker gebruikt op feestjes. We kunnen dus wel stellen dat het fenomeen is teruggekeerd. We raden je aan om niet zomaar lolgas te gebruiken, in elk geval niet onbeperkt.

Lachgas patronen gebruiken

Hoe werkt een lachgaspatroon? Met lachgaspatronen kunt u een ballon vullen. Via een speciaal spuitbusje vult u de ballonnen. Het principe is heel simpel. Er zijn diverse starterpakketten online te bestellen. Deze pakketten bevatten lachgas patronen, ballonnen en een cracker. Een cracker is een soort spuitbusje. Daarmee is het mogelijk om de lolgas gedoseerd in de ballon te pompen.  Lachgaspatronen zijn overigens niet duur. Een patroon kost gemiddeld niet meer dan 0,50 cent per lasgaspatroon. Plaatst u een grotere bestelling, dan kunt u flink op de kosten besparen.

Ballonnen

U hebt lachgaspatronen gekocht samen met een spuitbusje. Maar nu bent u er nog niet. Het enige wat nog ontbreekt zijn ballonnen. U kunt gewoon feestballonnen kopen. Deze voldoen. Het is het meest voordelig echter om deze samen met uw patronen en cracker (spuitbusje) te bestellen.

Patronen voor slagroomspuiten

Natuurlijk kunt u deze patronen ook gebruiken om slagroom te kunnen spuiten. Per o,5 liter gespoten slagroom verbruikt u een patroon. Met een spuit met een inhoud van 1 liter hebt u in elk geval twee patronen nodig. Hebt u een spuit waarmee u minder dan 0,5 liter slagroom kunt spuiten, dan hebt u alsnog een hele slagroompatroon nodig. Er zijn geen kleinere patronen op de markt.

Neem een kijkje bij het lachgascenter!

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: