Met fakkels maak je het echt gezellig in de tuin en op het balkon!

fakkels webshop

fakkels webshop

De dansende vlammen van een aantal fakkels in de tuin, op het terras of op het balkon verhogen de sfeer enorm. Zeker nu het voorjaar is los gebarsten kun je weer heerlijk genieten van een avond buiten zitten. Met een paar mooie tuinfakkels wordt dat nog gezelliger!
Het assortiment fakkels en tuinfakkels dat te verkrijgen is via Fakkels.eu is heel uitgebreid. Je hebt keuze uit rustieke tuinfakkels, zweedse fakkels, wasdoekfakkels, gekleurde vlam fakkels, bamboe fakkels en meer. En allemaal tegen de laagste prijzen.
De verkoop van zweedse fakkels is de afgelopen jaren in een versnelling gekomen en deze brandende stammetjes zijn inmiddels razend populair geworden. De wasdoekfakkels worden veel besteld, omdat je deze in de hand kunt houden er mee kunt lopen. Wat dan natuurlijk weer ideaal is voor tochten en evenementen. De bamboe fakkels branden op standaard blanke olie en de rustieke tuinfakkels hebben een hele lange brandtijd, omdat deze branden op paraffine. Net als de houten kaars, wat in principe een berkenstammetje is, gevuld met paraffine en een lont. De gekleurde vlam fakkels zijn heel bijzonder, vanwege de verschillende kleuren die de vlammen geven. Deze worden veel verkocht als origineel cadeautje of voor feesten met een bepaald kleurenthema!

Passend bij het fakkelassortiment worden er ook vlamschalen, vuurkorven, tuinhaarden en vuurschalen verkocht, waarmee je een mooie vlam hebt in de avond.

Ga dus snel naar Fakkels.eu en klik op de gewenste fakkel (de bestelling verloopt verder via de site ‘van kaars tot servet’)

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

One Response to Met fakkels maak je het echt gezellig in de tuin en op het balkon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: