Buzzy kweeksetjes en groeicadeautjes zijn erg populair!

Buzzy Kweekset kruiden

Buzzy Kweekset kruiden

Buzzy heeft een mooi assortiment met leuk verpakte kweeksetjes, tuincadeautjes, groeicadeautjes, startersetjes voor kinderen en zaden in veel verschillende verpakkingen. De Buzzy artikelen zijn mooi om als cadeautje te geven of erg leuk voor eigen gebruik.

De kweeksetjes zijn verkrijgbaar in potjes, kastjes, teiltjes en zakjes. Allemaal hebben ze een gebruiksaanwijzing en kunnen ze direct worden gebruikt. Hoe leuk is het om je eigen bieslook, basilicum en peterselie in een potje in de vensterbank te kweken?! Je kunt ook groente & fruit, zoals tomaten, paprika, aardbeien en bananen kweken en mooie aparte bloemen en plantjes laten groeien, waaronder de strelitzia en venus fly trap.

flower mix

flower mix

Mocht je zelf al potjes, grond en ander kweekmateriaal hebben, dan volstaat het kopen van een aantal zakjes met zaden. Ook deze zijn er voor zowel kruiden, groente en bloemen te verkrijgen. Daarbij heb je speciale flower mix voor lieveheersbeestjes en bijen en kun je zakjes zaden bestellen met een educatief karakter. Het Buzzy zaad is van hoge kwaliteit en groeit snel en mooi. De verschillende zakjes, potjes en teiltjes zijn met veel zorg samengesteld en op een leuk manier verpakt, waardoor het leuk is als cadeautje te geven. Maart – Mei zijn de maanden bij uitstek hiervoor!

Munakuppi

Munakuppi

Het is nu de tijd van het jaar om hier mee aan de gang te gaan! Kweek je eigen kruiden, groenten, bloemen en fruit! Voor kinderen zijn er leuke startersets om hun eerste groene vingers te halen. De Munakuppi familie is ook een leuk cadeautje voor de kinderen; uit dit potje, in de vorm van een dier, groeit gras of tuinkers als haar uit het hoofd. De kids kunnen dit ook bijknippen en opsteken, erg leuk!

Ga dus snel naar de webshop voor leuke kweeksetjes en groeicadeautjes.

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: