Het Online Marketing Pakket is een uitkomst voor Webshops!

Online Marketing Webshops

Online Marketing voor Webshops

Om een webshop succesvol te maken is online marketing essentieel. Voor deze online marketing, ook wel internetmarketing of e-marketing genoemd, zijn meerdere activiteiten mogelijk, meestal in een mix van betaalde en onbetaalde online marketing. Bij betaalde marketing kun je denken aan affiliatemarketing, referral marketing, banners, advertorials en advertenties (waaronder Adwords van Google).

Onbetaalde online marketing is tijdrovender en vergt meer discipline bij de uitvoering en samenwerking met andere online bedrijven. Onder onbetaalde marketing vallen onder meer de social media, e-mailmarketing, linkbuilding, barterdeals en blogging. Mits je dit zelf doet natuurlijk, want zijn er daarbij ook effectieve betaalde marketingmogelijkheden voor het opschalen van social media, e-mailmarketing en blogposts.

Online marketeers zijn continue op zoek naar mogelijkheden om meer bezoekers te generen. Een goede toevoeging is het nieuwe Online Marketing Pakket van de populaire webshop VanKaarstotServet. Deze webshop heeft een groot online netwerk opgebouwd, waaronder een populair Twitter, Facebook en Youtube account, een veel gelezen blog, een lijst linkbuildsites en een nieuwsbrief met veel abonnees. Graag willen ze dit netwerk delen met andere webshops op een laagdrempelige, eerlijke manier.

In het Online Marketing Pakket stel je eenvoudig zelf samen van welke kanalen je gebruik wilt maken. De prijzen zijn laag en de tariefstructuur is zeer helder. Voor maar 80 euro heb je al een allesomvattend internet-marketing-pakket met daarin een blogpost, link op externe site, artikel in een nieuwsbrief, vermelding op Youtube, berichten op Twitter, Facebook en Instagram. Ideaal voor een winactie, aandacht voor je nieuwe webshop of om een product onder de aandacht te brengen! Kijk snel hier voor het Online Marketing Pakket.

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: