De ideale Valentijnsdate!

Hoe zit jouw ideale Valentijnsdate eruit?
Hartballon XL Wensballon

Hartballon XL Wensballon

Nou, dat begint als volgt: Op 13 februari heb je een brief gepost, waarin je prachtig hebt beschreven waarom je je Valentijn zo bijzonder vindt. Deze ontvangt zij/hij 14 februari op Valentijnsdag. In een eerder schrijven heb je je Valentijn uitgenodigd voor een romantische middag/ avond met z’n tweetjes.

Op Valentijnsdag, einde middag, komt je Valentijn langs of je geliefde thuis (of je haalt hem/haar even op). De kamer heb je gedecoreerd met mooie rode kaarsen en natuurlijk staat een grote bos rode rozen te stralen en een glaasje rode wijn te wachten. In je huis hangt een heerlijke rozengeur, door een aantal Geurkaarsen met zachte rozengeur die je her en der brandt.
Buiten heb je een aantal fakkels en vlamschalen branden, gewoon, omdat het zo mooi staat. Candle bags met hartjes verlichten het pad. De tafel heb je sfeervol gedekt met een mooie bloemenslinger, leuke servetten, tafelkaarsen en andere tafeldecoratie.
Je hebt heerlijke pasta gemaakt met een verfijnde mediterrane salade en tijdens het eten bij kaarslicht laat je elkaar weten hoe fijn het is om samen te zijn. In de sfeer van romantiek geef je een leuk cadeautje, een echt valentijnscadeautje
Na het eten gooi je snel wat haardhoutblokken in de tuinhaard of vuurkorf of steek je er makkelijk een zweedse fakkel in aan. Samen met je Valentijn geniet je na van het eten met een laatste wijntje bij een sfeervol haardvuur. Tot slot laat je samen een grote rode wensballon de lucht in vliegen en wens je elkaar veel liefde toe..

Kijk voor meer op: Valentijn Cadeau & Sfeer

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

One Response to De ideale Valentijnsdate!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: