Zweedse Fakkels geven een prachtige sfeer vol vlammen en vuur

zweedse fakkels

zweedse fakkels

Met Zweedse fakkels creëer je eenvoudig een heerlijke buitensfeer waar u lang van kunt genieten. Deze houten fakkel is een ingezaagd houtblok en is verkrijgbaar in de maat: 25 cm hoog en 18 tot 23 cm in diameter. Door het aanbrengen van verticale zaagsnedes krijgt de vlam een perfecte zuurstoftoevoer, zodat het blok tot de grond toe opbrandt. De Zweedse fakkel wordt aangestoken middels een aanmaakblokje die je er simpelweg oplegt en aansteekt. Een Zweedse fakkel van 25 cm brandt ongeveer 2 uur, afhankelijk van de wind. Het aanmaakblokje wordt er bij geleverd.

Zweedse fakkels worden veel gebruikt bij tuinfeesten, huwelijksfeesten, buitenevenementen, optochten, als relatiegeschenk of gewoon voor een gezellige avond in de tuin, op het balkon, terras of camping. Met meerdere zweedse fakkels bij elkaar ontstaat een wilderig vlammenfestijn. Zet u ze op een rij, dan kun je een pad verlichten of markeren. De fakkels geven een flinke vlam, waardoor veel licht en warmte ontstaat. Natuurlijk kun je de fakkel gewoon op een onbrandbare ondergrond zetten en aansteken. Je kunt een zweedse fakkel standaard of een vuurschaal gebruiken om in te branden.

De Zweedse fakkels worden gemaakt van 100% FSC hout. Er worden niet onnodig bomen voor geveld. De boomstammen worden gedroogd in een speciale droogruimte. Door het verkrijgen van het juiste vochtigheidspercentage, branden de houten kaarsen goed op, nagenoeg zonder vonken of roken. Houdt u rekening met een flinke vlam tot 1 meter hoog.

Ga direct naar de webshop voor meer informatie en om zweedse fakkels te bestellen!

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

One Response to Zweedse Fakkels geven een prachtige sfeer vol vlammen en vuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: