Een wensballon oplaten is echt heel gaaf! Nu extra voordeel!

Wensballonnen

Wensballonnen

Het oplaten van een wensballon is een fantastische beleving. Als je het brandbare blokje onderaan de ballon aansteekt, stroomt de ballon vol warme lucht en zal het na een aantal minuten langzaam opstijgen. In het donker geeft de wensballon een prachtige gloed en drijft ie sierlijk de nacht in. Tijdens het nakijken heb je een moment om een wens te doen.

De XXL wensballonnen zijn maar liefst 100 cm hoog en 50 cm in diameter en zijn verkrijgbaar in 8 kleuren. Ook kun je wensballonnen bestellen met een opdruk (gefeliciteerd, happy new year, just married, I love you) en naast de cilindervorm zijn de ballonnen ook in ronde vorm en in hartvorm verkrijgbaar. De wensballonnen worden veel gebruikt bij verjaardagen, oud & nieuw, evenementen, huwelijksfeesten, tuinfeesten en bedrijfsfeesten.

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft deze geluksballonnen goedgekeurd. De ballonnen zijn gemaakt van geïmpregneerd (milieuvriendelijk) onbrandbaar rijstpapier en worden daardoor snel in de natuur afgebroken. Vanwege de dubbele veiligheidsring vormen ze geen direct brandgevaar. Als de wensballon terug op de grond komt is de brander volledig gedoofd. De ballonnen worden geleverd met veiligheidstips en een uitgebreide gebruiksaanwijzing. De wensballonnen worden milieu- en kindvriendelijk geproduceerd.

Bij VanKaarstotServet kunt u voor de laagste prijs wensballonnen kopen.
NB Bestellingen uit de categorie ‘Wensballon & Romantiek’ dienen minimaal €20,- te zijn en kun je combineren met de waterleliekaars, helium ballonnen, lampionnen en candlebags.

Ga direct naar de wensballonnen shop.
Bekijk een sfeervideo van het oplaten van een wensballon: Video oplaten Wensballon

Klik op je favoriete wensballon voor meer informatie:

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

One Response to Een wensballon oplaten is echt heel gaaf! Nu extra voordeel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: