De leukste YouTube video’s – Sfeervolle Hits – Deze moet je zien! – VanKaarstotServet

youtube VanKaarstotServet

Youtube VanKaarstotServet

Youtube VanKaarstotServet

VanKaarstotServet heeft ook een eigen Youtube kanaal. Op dit kanaal zijn sfeervolle video’s te zien over in het oog springende artikelen, zoals wensballonnen, windspinnersdruipkaarsengeurkaarsencandle bagswasdoekfakkels en  zweedse fakkels (klik het artikel voor een sfeerimpressie). Ook de professionele commercial van VanKaarstotServet kun je hier bekijken. Eén video zegt meer dan duizend foto’s! Op ons Youtube kanaal een sfeervol overzicht!

zweedse fakkel

Zweedse fakkel

Youtube video Zweedse fakkel

De populairste video gaat over de ‘Zweedse Fakkels‘ met meer dan 19.000 kijkers op 1 april 2014. Ook worden regelmatig unboxing en reviewing video’s van bloggers geplaatst op Youtube, dit zijn veelal erg leuke video’s over geurkaarsen. Ter informatie, we geven dit jaar geen artikelen meer weg aan bloggers voor unboxings en reviews. In 2015 hebben we weer een nieuwe actie.

Het bekijken van een video geeft een veel vollediger beeld van een product dan een foto. Neem dus eens een kijkje op ons Youtube kanaal voor alle leuke sfeerimpressies en laat je op een hele andere manier inspireren! Veel mensen hebben leuke ideeën opgedaan bij het kijken van deze sfeervolle video’s en we zien dat er veel verkocht wordt na het zien van video’s. Voor VanKaarstotServet is het bovendien een mooie manier om meer bekendheid te verkrijgen voor een aantal sfeervolle producten.

commercial vankaarstotservet

Commercial vanKaarstotServet

Commercial VanKaarstotServet

Professioneel geschoten en gemonteerd is de commercial van VanKaarstotServet. De directeur zelf speelt één van de twee hoofdrollen in deze grappige reclame van 58 seconden. Bekijk de commercial VanKaarstotServet.  Waar het begint als een saaie bedoeling met lange gezichten, zien we een opleving als de tafel wordt vol gezet met sfeerkaarsen. Zelfs het eten wordt lekkerder! De titel ‘sfeer is leven’ wordt helemaal duidelijk in het laatste shot!

wensballonnen

Wensballonnen

Youtube video Wensballonnen

Een andere veelbekeken video laat het oplaten van een wensballon zien. Het is een prachtig gezicht hoe de wensballon sereen de avondschemering in vliegt. Bekijk de video over wensballonnen. Een wensballon stijgt op doordat deze zich vult met de hitte van de brander. Na het aansteken van de brander duurt het een aantal minuten en kun je de wensballon loslaten. Langzaam glijdt de oplichtende ballon de lucht in, een mooi gezicht!

Druipkaars

Druipkaars

Youtube video Druipkaarsen

Een bijzondere  video is de clip over het branden van een druipkaars. Het is mooi te zien in de korte film hoe de druipkaars in een paar uur tijd de hele fles heeft ondergedropen. Bekijk hier de video over druipkaarsen.

Je zult begrijpen dat het maken en monteren nogal wat tijd heeft gekost!

bron:sfeeronline

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

One Response to De leukste YouTube video’s – Sfeervolle Hits – Deze moet je zien! – VanKaarstotServet

  1. Dit is op VanKaarstotServet herblogden reageerde:

    Leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: