Wensballonnen oplaten is geweldig! Kijk zelf!

Wensballonen

Wensballonen

Wensballonnen

Wensballonnen worden steeds vaker opgelaten bij huwelijksfeesten, tuinfeesten en evenementen. Bij VanKaarstotServet kunt u voor de laagste prijs wensballonnen kopen.

Oplaten van een wensballon

De wensballonnen lichten op door de vlam van de brander en door de hete lucht zweven ze langzaam de donkere nacht in. Het oplaten van een wensballon is een bijzondere ervaring en een mooie beleving. Bij bruiloften en huwelijken worden vaak wensballonnen opgelaten, zodat het bruidspaar een liefdevolle wens kan doen voor elkaar.
Ook tijdens een tuinfeest of buitenevenement is het prachtig om een aantal wensballonnen op te laten. U kunt zodoende op een originele manier, op een bijzonder moment, een aankondiging doen of iemand nog vele goede jaren toewensen.
De wensballonnen zijn goedgekeurd door de nVWA, worden snel afgebroken in de natuur en vormen geen gevaar voor de omgeving.

In deze videos krijgt u een goed sfeerbeeld: WENSBALLON OPLATEN VIDEO

wensballonnen

Stel je voor: een zwoele lenteavond, je hebt heerlijk gebarbecued met een stel vrienden met een lekker wijntje en fijne gesprekken. Om deze heerlijke avond af te sluiten kun je ophouden met praten en vertrekken, maar je kunt er ook een bijzonder moment van maken door een wensballon op te laten!

De wensballon vult zich langzaam met warme lucht door het vlammende brandertje. Je houd de ballon nog vast, maar voelt hoe deze langzaam zijn eigen gewicht gaat dragen en vrij snel gewichtloos wordt. Sereen drijft de oplichtende wensballon de nacht in en verdwijnt met een lange baan uit het gezichtsveld hoog in de lucht. Samen met je vrienden sta je te kijken en eigenlijk is iedereen onder de indruk. Ieder denkt voor zich even na en maakt een mooie wens voor de vrienden om zich heen. De wensballon is weggedreven, je drinkt er nog één op elkaar en geniet nog even na, voordat je met gerust gemoed  iedereen een knuffel geeft en huiswaarts keert. Wat een sfeervolle ervaring!

Bij VanKaarstotServet heeft u keuze uit een mooie selectie geluksballonnen in acht kleuren: wit, rood, paars, geel, groen, aqua, oranje en roze. In cilindervorm 100/50 en in hart-vorm 100/50/100. En met verschillende opdrukken: ‘Gefeliciteerd’, ‘Happy New Year’, ‘Just Married’.
Ga direct naar de wensballonnen webshop.

Even zijn de wensballonnen verboden geweest, maar de leverancier van VanKaarstotServet heeft veiligheidstoepassingen op de ballon gemaakt, waardoor de nieuwe Voedsel & Waren Autoriteit geen enkel probleem meer ziet en de wensballonnen goed heeft gekeurd. Wel dient u natuurlijk de gebruiksaanwijzingen en veiligheidsvoorschriften in acht te nemen.

Houdt u wel de volgende aanwijzingen in acht!

Gebruiksaanwijzing
• Controleer de ballon voor gebruik op beschadigingen, zoals gaatjes en scheuren. Laat nooit een beschadigde ballon op. Bevestig geen objecten anders dan bijgeleverd aan de ballon.
• Let goed op de weersomstandigheden. Laat de ballon alleen op bij droog weer en maximaal windkracht 2 Beaufort. Laat de ballon niet op in perioden van extreme droogte.
• Let goed op de omgeving. Laat de ballon uitsluitend buitenshuis op. Zorg voor een vrije uitvliegroute, houd ruime afstand van bomen, huizen, gebouwen en andere obstakels. De afstand dient minimaal 2 keer de hoogte van de dichtstbijzijnde obstakels te zijn. Laat de ballon niet op in de buurt van brandbare objecten en niet binnen een straal van 15 km. van (zweef)vliegvelden. Informeer bij twijfel bij de lokale autoriteiten voor goedkeuring.
• Zorg voor hulp. Laat de ballon altijd met minstens 2 volwassen personen op. Houd de ballon met 2 personen vast.
• Houd een emmer bluswater bij de hand.
• Neem de tijd. Houd de ballon, voordat u hem op laat, minstens 90 seconden vast, terwijl de brander goed brandt.

Koop de wensballonnen voordelig online bij VanKaarstotServet: Wensballonnen Aanbiedingen

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: