Haal sfeer in huis en sponser Amnesty!

Amnesty shop
Door  de unieke samenwerken tussen VanKaarstotServet en Amnesty kunt u sfeer in huis halen en daarmee het goede doel sponsoren. VanKaarstotServet heeft daarvoor een Amnesty Shop geopend waarin alle sfeervolle artikelen van Amnesty zijn te bestellen, van mooie tafelkaarsen en kandelaars tot agenda’s en notebooks.

VanKaarstotServet beoogt met de samenwerking de Amnesty producten onder een groot publiek bekendheid te geven. Van de opbrengst uit de Amnesty shop kunnen projecten worden gefinancierd die de rechten van de mens verbeteren en behartigen. Deze samenwerking past goed bij het beleid VanKaarstotServet. ‘Naast het ondersteunen van goede doelen vinden we het belangrijk de eerlijke handel te stimuleren en willen we graag de verkoop van fair trade producten een impuls geven’, aldus Meint Schepers, eigenaar van VanKaarstotServet.

Amnesty shop

Met een aankoop uit deze categorie ondersteunt u Amnesty bij het verwezenlijken van haar humanitaire doelen. De opbrengst komt ten goede aan projecten voor de rechten van de mens. Amnesty voert actie, doet onderzoek en steunt verdedigers van mensenrechten wereldwijd. Kom op voor de mensenrechten en koop een aantal leuke producten uit de Amnesty Shop! De artikelen zijn allen eerlijk en duurzaam geproduceerd. Zowel de servetten, kandelaar en kaarsen zijn te verkrijgen. Net als de unieke notebooks en wenskaarten van Dick Bruna en Toon Tieland. Neem dus meteen een kijkje in de sfeervolle Amnesty Shop!

bron:sfeeronline

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: