Zweedse Fakkels – Houten kaarsen – Sfeer voor tuinfeest, evenement en bruiloft

VanKaarstotServet

Een echte eyecatcher in het assortiment is de Zweedse Fakkel. Een uniek en duurzaam sfeerproduct, prachtig voor bruiloften, tuinfeesten en evenementen.

Zweedse Fakkels zijn ingezaagde boomstammetjes van +/- 25 cm hoog en +/- 17 cm in doorsnee. Het houtblok  wordt rechtop met een aanmaakblokje aangestoken en brandt ongeveer 1,2 uur. Door de zaagsnedes onstaat een optimale aanvoer van zuurstof waardoor het houtblok mooi opbrandt tot aan de grond.
De Zweedse Fakkels van VanKaarstotServet zijn tot een bepaald percentage gedroogd in speciale droogkamers. Hierdoor branden de fakkels heel goed op, nagenoeg zonder vonken en roken. Dit in tegenstelling tot veel zweedse fakkels die je ziet liggen bij bouwmarkten en grootgrutters.
De houten fakkels worden veel gebruikt bij feesten en partijen, zoals huwelijksfeest, verjaardagsfeest, tuinfeest, buitenevenement, optochten etc. U kunt er een buitenruimte sfeervol mee verlichten, een pad mee markeren of gewoon als sfeervolle blikvanger neerzetten.   Natuurlijk ook een goed idee om ‘gewoon’ te gebruiken voor de gezelligheid…

View original post 324 woorden meer

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: