Drijfkaarsen

Drijfkaarsen

Drijfkaarsen

Met drijfkaarsen kun je een leuke decoratie maken. Het staat bijvoorbeeld erg mooi om een glazen kom te vullen met water en daar een aantal drijfkaarsen in te laten drijven.

De drijfkaarsen van Bolsius hebben goede brandeigenschappen en een lange brandduur. U heeft keuze uit meerdere kleuren. Wit en Ivoor zijn per tube van 10 of per zak van 20 stuks te verkrijgen, de overige kleuren zijn bestelbaar in omverpakkingen. Tevens kunt u hier ook Maxi drijflichten bestellen; deze hebben de maat 40/70 ipv 30/45.

drijverset

drijverset

Met drijfkaarsen kunt u prachtig decoreren. Een grote opgemaakte schaal met water en drijfkaarsjes is een echte eyecatcher voor uw interieur.
Bij VanKaarstotServet kunt u ook drijversets bestellen uit de categorie gekleurde vlammen. Dit zijn drijvertjes in een stijlvol glas op zilveren voet met gekleurde olie, waardoor een gekleurde vlam ontstaat. Zie gekleurde vlam drijversets of de producten hieronder.

Waterlelie kaarsen

Waterlelie kaarsen

Heel romantisch en sfeervol zijn de drijvende waterlelie kaarsen. Deze waterlantaarns van 30 cm in diameter zijn verkrijgbaar in 5 kleuren. Dit product komt uit de categorie ‘wensballon & romantiek‘.

Alle drijfkaarsen, drijversets en waterlelie kaarsen zijn met online voordeel te bestellen bij VanKaarstotServet, de grootste sfeerwinkel online.

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: