Haardhout voor de koude dagen

Er is niks gezelliger dan bij de open haard te zitten op een koude donkere winterdag. Of wat dacht je van roond een haardvuur in de sneeuw met een glas warme gluhwein! Haardhout kun je op veel plekken kopen, maar je bent er veel mee aan het slepen. De oplossing is om het haardhout online te kopen! Dan wordt het aan de deur gebracht en til je een stuk minder met die zware zakken. Je kunt het haardhout in netzakken van 8 kg eenvoudig online bestellen via Haardhoutblokken.eu en VanKaarstotServet.

Het haardhout is windgedroogd en direct bruikbaar. De haardblokken zijn verpakt in handzame netzakken van 22 ltr. (circa 8 kg) met gemengd elsen- en berkenhout. De netzakken hout zijn verkrijgbaar per doos van 4 stuks, per pallet van 39 stuks of per pallet van 78 stuks.
In de wintermaanden bij de open haard, op een zwoele zomeravond bij een vuurkorf. Het is altijd sfeervol en gezellig rond een haardvuur. Natuurlijk wilt u zelf niet met zware netzakken met houtblokken slepen; die bestelt u makkelijk online!

Bestel nu, eenvoudig en voordelig! Klik op de gewenste link of afbeelding.

Haardhout – Doos met 4 netzakken (22 ltr.)

haardhout netzakhaardhout netzakhaardhout netzakhaardhout netzak

Haardhout – Pallet met 39 netzakken (22 ltr.)

pallet haardhout

Haardhout – Pallet met 79 netzakken (22 ltr.)

pallet haardhout 64 netzakken

Haardhout in netzakken is een stuk handzamer dan los per pallet of los gestord in de tuin. De netzakken zijn circa 8 kg en zijn dus goed te dragen. Met extra online voordeel zijn de haardhoutblokken in netzakken ook per pallet te bestellen. Dan heeft u even genoeg of kunt u eenvoudig delen met buren, familie en/of vrienden. Het is natuurlijk ook leuk om, samen met een flesje wijn, met een zak haardhout op visite te komen. Deze kunt u dan meteen opstoken in de vuurschaal/ vuurkorf buiten of in de open haard binnen. Gezelligheid gegarandeerd!
Een paar netzakken haardhout zijn ook eenvoudig mee te nemen naar het vakantiehuisje, een barbecue, feestje of ander gezellig samenzijn.
U bestelt de blokken haardhout eenvoudig per doos van 4 netzakken, per pallet van 39 of 78 netzakken. Klik op de links of afbeeldingen hierboven.

Vuur is en blijft betoverend; je kunt uren blijven staren in de dansende vlammen en je gedachten laten gaan. Daarbij is het een sfeervolle licht- en warmtebron. Er is tenslotte niks gezelligers dan met een stel rond een haardvuur te zitten.
Daar tegenover staat wel altijd de vraag: hoe komen we aan brandhout? Deze vraag wordt nu eenvoudig beantwoord, want u kunt brandhout per handzame netzak online kopen. Het wordt dus gewoon bij u thuis gebracht!

bron:sfeeronline/ haardhoutblokken.eu

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

One Response to Haardhout voor de koude dagen

  1. Dit is op VanKaarstotServet herblogden reageerde:

    het wordt kouder…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: