Vogelvoer en Voederplekken

De winter gloort weer aan de horizon. Dat is voor u het moment om na te denken hoe de tuin weer sfeervol winterklaar kan worden gemaakt. Het aantrekken van vogeltjes met lekker voer en leuke voederplekken hoort erbij om een gezellige tuin of levendig balkon te creëren. Bij VanKaarstotServet kunt u nu terecht voor aantrekkelijke vogelvoederplekken en het heerlijkste vogelvoer. De Birds producten van Buzzy zijn bovendien erg leuk verpakt, waardoor het ook leuk als cadeautje is weg te geven.

Vet- en Mezenbolhouder

Vet- en Mezenbolhouder

Vogels zijn gek op pindakaas, vet- en mezenbollen, pindaslingers en strooivoer. Voor de vetbollen en mezenbollen verkopen we mooie houders. En de pindakaas-potten zijn ideaal op te hangen met één van onze stijlvolle pindakaas pot houders. De leuke pindaboterhuisjes van blank hout worden geleverd inclusief een grote pot pindaboter.

Pindakaas pot houder

Pindakaas pot houder

Als u op zoek bent naar een complete voederplek, dan adviseren wij het Gardman Voederstation. Als u daar een extra Buzzy Birds Hang feeder en wat pindaslingers en mezenbollen aan hangt, heeft u een prachtige set. Vergeet daarbij het strooivoer niet!

Gardman Voederstation

Gardman Voederstation

Heel leuk als cadeau of natuurlijk voor eigen gebruik zijn de winterpakketten, waaronder het 12-delige pakket met alle lekkernijen om een wereld aan vogeltjes te voederen.

Winterpakket 12-delig

Winterpakket 12-delig

We verwelkomen u graag op onze pagina met het lekkerste vogelvoer en mooie voederplekken. Klik: Vogelvoer & Voederplekken.
Bent u op zoek naar een nestkastje of vogelhuisje? Ook dan hebben we een mooi assortiment voor u geselecteerd. Klik: Nestkastjes en Vogelhuisjes

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

One Response to Vogelvoer en Voederplekken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: