Overzichtelijke menustructuur en makkelijk navigeren bij Webshop VanKaarstotServet

Voor de bezoeker is het belangrijk dat de webshop overzichtelijk is en makkelijk navigeerbaar. De klant wil zo snel mogelijk de gewenste artikelen vinden en bestellen. De shop eigenaar wil zoveel mogelijk verkopen met minimaal CPU gebruik.
Bij VanKaarstotServet raakte dit streven tijdelijk ondergesneeuwd doordat de activiteiten zich sterk hadden gericht op het uitbreiden van de webshop met bijpassende sfeerartikelen. Hierdoor kreeg de shop te maken met een enorme toename van het aantal categoriën, waardoor het de bezoeker kon beginnen te duizelen.

De Webshop is onder handen genomen en het menustructuur is in elkaar geschoven met een beperkt aantal (nieuwe) hoofdcategoriën. De wildgroei aan categoriën is een halt toegeroepen en op een efficiënte manier geherstuctureerd. De klant kan weer eenvoudig navigeren door het ruime aanbod sfeerartikelen. Voor VanKaarstotServet zal dit een verhoging van de conversie betekenen en minder CPU gebruik omdat klanten sneller de gewenste artikelen vinden. Winst voor iedereen dus.

Voor webshops is het belangrijk sterk rekening te houden met de gebruikerservaring, want je kunt nog zo veel bezoek naar je webshop trekken, als de conversie 0% is heeft het allemaal weinig zin. De gebruikerservaring valt of staat met de eenvoud van navigeren, het gebruik van logische categoriën, duidelijke titels en subtitels, heldere menustructuur en snelle reactietijd van de shop.
VanKaarstotServet heeft in ieder geval weer een flinke stap gezet richting een perfecte online shopbeleving!

Homepage VanKaarstotServet

Homepage VanKaarstotServet

bron:sfeeronline

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: