BBQ Shopping Guide

Barbecuen

Barbecuen

Het is eindelijk mooi weer! Maak daar gebruik van door middel van een sociale gelegenheid om lekker buiten te dineren met een barbecue. Er is een groot scala aan soorten en maten barbecues. Deze gids zal je helpen bij het kiezen van de juiste barbecue voor jou. Nu kun je de barbecue kopen die bij jou past!

Voor het kiezen van de juiste barbecues is het belangrijk dat je de volgende vragen voor jezelf beantwoord:

 

  • Hoe beslis ik het juiste budget voor de aanschaf van een barbecue?
  • Voor hoeveel mensen zal ik de barbecue gemiddeld gebruiken?
  • Zal ik voor een gas- of houtskoolbarbecue gaan?
  • Op welke andere functies moet ik letten bij de aanschaf van een barbecue?

Hoeveel moet ik uitgeven?

De prijs van een barbecue is afhankelijk van een aantal factoren. De grootste factoren zijn de grootte, het aantal functies en de kwaliteit van de barbecue. Dus als je van plan bent de barbecue intensief te gaan gebruiken, is het de moeite waard om wat meer geld uit te geven voor een model dat langer mee zal gaan en met een langere garantie komt.

De prijzen van barbecues kunnen hoog oplopen. Voor €15,- euro kun je al een simpele houtskoolbarbecue kopen, voor +/- €150,- heb je al een 2 pits gasbarbecue maar voor een luxere varianten lopen de prijzen op tot €5000,-. Deze luxere varianten hebben meer weg van een buitenkeuken.

Hoe groot moet mijn barbecue zijn?

Elke barbecue heeft een kookoppervlakte die wordt gemeten in vierkante centimeters (cm2). Over het algemeen kunnen de volgende (grove) richtlijnen worden aangehouden:

  • Maximaal 4 personen: je zult een kleiner kookoppervlak nodig hebben (Max 1800cm2)
  • Maximaal 6 personen: je zult een groter kookoppervlak nodig hebben (2000cm2 tot 2500cm2)
  • Maximaal 8 personen: je hebt een van de grotere barbecues nodig (meer dan 2500cm2)
  • Koken voor een grotere groep? Bakplaten en warmhoud-roosters zullen grote hoeveelheden eten warm houden.

Over BBQ.nl
Op BBQ.nl zal je alles vinden over barbecuen, het barbecue materiaal en alles wat ermee te maken heeft. Daarnaast heeft BBQ.nl een BBQ forum waar alle barbecue liefhebbers met elkaar in contact kunnen komen en lekker kunnen kletsen over onze grote liefde BARBECUEN! Ben je van plan om een barbecue te kopen? Kijk dan eerst op de “BBQ kopen” pagina voor informatie. Daarna kun je bij de “Winkels” pagina de beste winkel opzoeken om de barbecue te kopen die bij jou past. Wil je eerst meer weten over een merk, kijk dan bij de “Merken” pagina voor meer info en waar deze barbecues te koop zijn.

eco bbq

Eco BBQ

Voor een dagje uit naar het park, strand of feest is de Eco BBQ ook een goed idee. Deze woodgrill wordt eenvoudig aangestoken en na 15 minuten is deze op perfecte temperatuur om 2 uur heerlijk te grillen. Ook is de eco bbq te gebruiken in de eigen barbecue. De woodgrill brandt geheel op en u hoeft dus geen restafval mee te nemen. In de laatste gloeiende kolen is het heerlijk om een aardappel met kruidenboter te poffen of een banaan met chocola in zilverfolie te smelten. Klik hier voor de Eco Barbecue.

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: