Kandelaars, Kaarsenhouders en Waxinelichthouders

CCCLX Kandelaar voor stompkaarsen

CCCLX Kandelaar

Na de aankoop van een aantal restpartijen, afspraken met nieuwe kandelaar-leveranciers en uitbreiding van het Bolsius assortiment is het assortiment Kandelaars, Kaarsenhouders en Waxinelichthouders enorm uitgebreid. We hebben naast de stijlvolle glazen kandelaars nu ook ruime keuze uit metalen en stalen kandelaars en houders.

Waxinelichten zijn bij uitstek geschikt om leuk mee te decoreren. Nu kunt u prachtig combineren met verschillende materialen, strakke designs en een pallet aan kleuren.

De kandelaars en houders voor tafelkaarsen, waxinelichten en stompkaarsen van BuroBruno danken hun karakteristieke vorm aan het gebruik van hoogwaardig staal en strakke laser-uitsnijdingen.

waxinelichthouder Burobruno

CCLX Waxinelichthouder Burobruno

De BuroBruno-houders en kandelaars zijn duurzaam door het gebruik van poedercoating en roestvrij staal en kunnen daardoor ook buiten worden gebruikt. Het design bestaat uit 1 metalen plaat die met laser wordt uitgesneden en daarna wordt gevouwen tot een prachtige 3D vorm. Het dankt haar naam, CCCLX, dan ook aan de 360 graden look. De CCCLX kandelaars zijn verkrijgbaar voor tafelkaarsen, stompkaarsen en waxinelichten, in de kleuren wit, zwart en rvs. Door de prachtige strakke vormgeving zijn deze kandelaars een echte eyecatcher voor uw stijlvolle interieur.

Kaarsenhouder voor navulling

Kaarsenhouder voor navulling

Bolsius heeft een uitgebreid assortiment kandelaars en houders voor zowel tafelkaarsen als waxinelichten. Ook zijn de refills/ navullingen met bijbehorende houders zeer populaire artikelen voor een sfeervol interieur. Het voordeel van de navullingen is de brandtijd van 25 uur, zodat u minder vaak de kaars hoeft te vervangen. Bovendien kunt u met de verschillende kleuren navullingen en houders mooi combineren. Voor een overzicht van alle kaarsenhouders, geschikt voor de navullingen, klikt u op refill-houders.

Het assortiment waxinelichthouders is uitgebreid met de Cooperglaasjes. Behalve de normale waxinelichten passen hier ook maxilichten en navullingen in.

Cooperglas

Cooperglas

Bij  de Cooperglaasjes heeft u keuze uit maar liefst 19 natuurlijke kleuren. Deze glaasjes zijn overigens ook erg leuk als potjes te gebruiken voor de kleine groeicadeautjes. De niet-transprante kleuren zijn dan het meest geschikt. Klik voor meer informatie op de categorie groeicadeatjes.

De kandelaars, kaarsenhouders, navullingen, waxinelichthouders en maxilichthouders kunt u met online voordeel bestellen in de webshop VanKaarstotServet.

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: