De slaapkamer

De slaapkamer

De slaapkamer

De slaapkamer is een plek waar u zich graag thuis voelt en waar u heerlijk tot rust moet kunnen komen. Er zijn veel manieren waarop u een slaapkamer kunt inrichten, decoreren om zo tot een sfeervolle ruimte te creëeren. Maar wat toch voor veel mensen het belangrijkste aspect is in de slaapkamer is het bed. Uw bed is de plaats waar u tot rust komt  en uw lichaam en geest laat ontspannen. Een goed bed is van uiterst belang voor een goede nachtrust. Wanneer u een nieuw bed gaat kopen is een boxspring kopen een goede optie.
Er zijn veel verschillende boxsprings in verschillende uitvoeringen in heel varierende prijsklassen. Een boxspring is letterlijk vertaald een doos met springveren, het complete bed zou eigenlijk een boxspring combinatie genoemd moeten worden, omdat er op de boxspring nog een matras ligt. Een boxspring combinatie bestaat uit een boxspring onderstel een matras en eventueel een top matras. Vaak worden boxsprings ook geleverd met een voeten- en of hoofdboord. Bij de aanschaf van een boxspring wordt er vaak standaard een matras aangeleverd, heeft u liever een ander matras, dan kunt u altijd een ander matras kopen.  De bedbodem van een boxspring is erg comfortabel en goed ventilerend, in combinatie met pocketveringmatrassen is een boxspring combinatie optimaal voor een goede luchtdoorloop.
Voordelen van boxsprings:

  • Veel mensen vinden het gebruik van een boxspring erg comfortabel omdat deze vaak hoger staan dan een normale matrasbedbodemcombinatie.
  • Met de aanschaf van een boxspring is het gemakkelijk om met de rest van het interieur rekening te houden omdat boxsprings in vele kleuren en combinaties verkrijgbaar zijn.
  • Door de open veren constructie is er een goede ventilatie bij een boxsping.
Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: