Candela Puik Art – Design Kandelaar in Raketvorm

Candela Puik Art

Candela Puik Art

In dit blog extra aandacht voor de Candela van Puik Art. Deze bijzonder vorm gegeven kaars en kandelaar in één heeft VanKaarstotServet een mooie plek gegeven in het assortiment kaarsen. Door de strakke raketvorm van deze design kaars-kandelaar is de Puik Art Candela een bijzonder cadeau of een echte eyecatcher in uw interieur. De handgemaakte Candela is te gebruiken als kandelaar, want als het rechte stuk van de kaars is opgebrand zet u eenvoudig een nieuwe kaars op het onderstel. Blaas de kaars 2 cm boven het onderstel uit en zet elk gewenste kaars met een diameter tot 2,5 cm erop. De kandelaar is wit en daardoor goed te combineren met andere kleuren. Ook een leuke tip is om er druipkaarsen op te branden voor een leuk druipeffect langs de poten.
De Candela brandt circa 10 uur, de afmeting is 33 cm hoog en 12 cm in diameter. De kleur is wit en de kaars is in zijn geheel gemaakt van 100% paraffine. De poten zijn voorzien van een metalen draad, waardoor deze extra stevig zijn. Omdat de Candela in een mooi doosje zit verpakt met gebruiksaanwijzing erop gedrukt is de kaars een leuke give-away.

Raket Kaars Puik Art

Raket Kaars Puik Art

Bij VanKaarstotServet wordt deze bijzondere kaars/kandelaar aangeboden voor de scherpste prijs. Ga om te bestellen naar de Candela Puik Art Kandelaar

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: