Vuurkorven, Vuurschalen en Vuurplaten

brandende vuurkorf

Brandende vuurkorf

Bij VanKaarstotServet zijn nu ook vuurkorven, vuurschalen en vuurplaten te bestellen. Zoals je wellicht weet wordt al haardhout verkocht in de grootste sfeerwinkel online, en nu dus ook mooie vuurkorven en vuurschalen om de houtblokken in te branden. Natuurlijk is het erg sfeervol en gezellig om tijdens een mooie zomeravond de vuurkorf of vuurschaal aan te steken, maar ook in de winter, zeker met sneeuw, is het een bijzonder pittoresk gezicht als de dansende vlammen de tuin in een sfeervolle gloed verlichten.

Vuurkorf original

Vuurkorf original

Vuurkorf tulp

Vuurkorf tulp

Vuurkorf kubus

Vuurkorf kubus

Van de vuurkorven zijn er drie designs beschikbaar, de originele ronde korf, de korf in tulpvorm en een korf in kubusvorm. De laatste is ook geschikt om op te grillen, temeer omdat het rooster ervoor wordt meegeleverd. De vuurplaten zijn zowel vierkant  (vierkante vuurplaat) verkrijgbaar voor de kubuskorf, als rond voor de originele korf en de tulpkorf (ronde vuurplaat). Deze worden geadviseerd als de vuurkorven worden gebrand op een kwetsbare en/0f brandbare ondergrond.

Vuurschaal

Vuurschaal

De vuurschalen zijn verkrijgbaar in dik sterk staal met een diameter van 55 cm (de Pegasus vuurschaal) of strak rond vormgegeven met een diameter van 60 cm (zwarte ronde vuurschaal). Natuurlijk zijn ook de mooi brandende Bolsius vlamschalen verkrijgbaar bij VanKaarstotServet. Ga naar de webshop voor het complete overzicht –> naar de webshop.

bron:sfeeronline

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: