Kerst in eigen Kerstsfeer

Kerstboom met Kerstboomkaarsjes

Kerstboom met Kerstboomkaarsjes

Lekker relaxen met Kerst? Met een handvol sfeerartikelen, die je eenvoudig online kunt bestellen, is je huis binnen een mum van tijd omgetoverd in een soort van ‘kerstontspanningsparadijs’.

Omdat kerst dit jaar op dinsdag en woensdag valt, hebben veel mensen drie extra vrije dagen (maandag meegerekend). Hierdoor heb je tijd om eens wat extra aandacht aan elkaar te besteden en heerlijk te ‘chillen’ onder de kerstboom. Breng een dag of avond gezellig met je naasten door en doe dat het liefst zonder al te veel rompslomp en voorbereidingen. Doe de deur op slot en zet de telefoon uit. Ga samen genieten.

In plaats van een uitgebreid kerstdiner kun je een buffet van eenvoudige hapjes of tapas maken. Maar nog belangrijker is: zorg voor een weldadige sfeer in huis.

Bolsius kaarsen sfeer

Bolsius kaarsen sfeer

Begin ermee zoveel mogelijk sfeerlicht in huis te brengen. Doe dat door veel kaarsen en lichtjes neer te zetten, in allerlei soorten en maten, op plateaus en in kaarsenhouders. Een uitgebreid assortiment vind je bij VanKaarstotServet. Zo zijn er kaarsen met kerstdesigns, rustiek kaarsen in 29 verschillende kleuren en Gouda kaarsen met een strak design. Er bestaan kaarsen met een lange brandtijd, zodat je een middag of avond ongestoord kunt genieten. Dit zijn onder meer theelichten met een brandtijd van 8 uur, XXL Gotische kaarsen, navullingen van 24 uur voor kaarsenhouders en grote stompkaarsen die minstens 200 uur kunnen branden. En natuurlijk zijn er nog de theelichten in houders, lage kaarsenhouders, geurglazen en stompkaarsen. Voor in de kerstboom zijn er echte kerstboomkaarsjes.

Zet bij het buffet dinerkaarsen neer, maar zet ze zo neer dat ze niet in de weg staan bij het opscheppen van de gerechten. En let erop dat de kaarsen niet kunnen omvallen. Om kaarsen steviger in de kaarsenhouder te zetten kun je hechtwas gebruiken of kaarsenpassingen. En vergeet de servetten niet. Die zijn ook in vele soorten verkrijgbaar bij VanKaarstotServet.nl

Betrek ook de buitenomgeving bij het feest binnen. Zet in de tuin of op het terras Zweedse fakkels neer. Steek ze eenvoudig aan met een aanmaakblokje en de houten fakkels branden prachtig op. Geniet bij het natafelen van de grote vlammen van de fakkels en zie hoe die hun schaduwen werpen op de winterse omgeving. Ook met de Candle bags en Wasdoekfakkels is een mooie buitensfeer te creeëren.

Een leuke manier om het samenzijn te besluiten is het oplaten van een wensballon. Het is prachtig om naar te kijken, wanneer de oplichtende ballon wegdrijft in de donkere winternacht en bovendien een onvergetelijke ervaring.

Wensballonnen oplaten

Wensballonnen oplaten

VanKaarstotServet.nl is een webshop met sfeerartikelen en levert aan zowel particulieren als bedrijven. Op de website vindt u een uitgebreid assortiment aan sfeerartikelen, woonaccessoires en tafeldecoratie. Ook verkoopt VanKaarstotServet.nl kaarsen en theelichten met het keurmerk Fairtrade. Dat betekent dat producenten uit arme landen een eerlijke prijs krijgen voor hun producten.

bron:sfeeronline

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: