Nieuwe trend: Dreamlights Lampion Slingers

Dreamlights Lampion Slingers

Dreamlights Lampion Slingers

Nieuw in het assortiment van VanKaarstotServet zijn de Dreamlights. Deze prachtige handgemaakte Lampion Slingers zijn een hele mooie aanwinst voor de webshop  en voor iedereen die van sfeer houdt!

De slinger is 3,5 meter lang en bevat 20 lampionnetjes of roosjes in verschillende vormen en kleuren. Dreamlights werken op het lichtnet en bij elke slinger wordt een setje reservelampjes bijgeleverd. De lampion slingers zijn heel bijzonder omdat ze met de hand worden gemaakt in een fair trade gecertificeerde fabriek in Thailand. U kunt er dus vanuit gaan dat de lampion slingers milieuvriendelijke worden gemaakt, zonder dat er kinderarbeid of andere uitbuiting aan te pas komt. Sterker nog; omdat een eerlijke prijs wordt betaald kunnen de makers een menswaardig bestaan opbouwen en komt de omzet ten goede aan de hele lokale gemeenschap. Een extra reden dus om deze mooie lampion slingers te bestellen.

lampion slinger original

lampion slinger original

De dreamlights zijn bovendien een heel leuk cadeau. Of het nou voor sinterklaas, kerst of een verjaardag is, enthousiaste ‘oohs en aahs’ kunnen niet uitblijven als de slingers worden uitgepakt. De lampion slingers zijn goed te gebruiken als sfeerdecoratie voor uiteenlopende gelegenheden. Zo heeft u keuze uit bijv. kerstslingers, geboorteslingers en oranje slingers. De lampionnetjes staan erg gezellig in de kinderkamer, slaapkamer, in de tuin, op tafel, op de camping, in een boom/plant of natuurlijk gewoon in de huiskamer of keuken. U heeft keuze uit 12 designs, waaronder 3  mooie roos-lampionnetjes in de kleuren rood, wit of oranje.

Horend bij de Dreamlights is ook de Hollamp nieuw in het assortiment. Deze lampion slingers zijn 2 meter lang en bevatten 10 lampionnetjes. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om authentieke Hollandse designs, zoals een oranje voetbal, de Nederlandse vlag en delfts blauwe decoratie.

hollamp voetbal

hollamp voetbal

Kijkt u vooral snel in de webshop voor meer informatie en het totale overzicht van dit bijzondere sfeerproduct: Dreamlights Lampion Slingers & Hollamp Webshop

bron:sfeeronline

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: