Fair trade kaarsen & houders; een eerlijke koop!

Fair trade kaarsen

Met fair trade kaarsen en theelichthouders krijgt uw sfeer een extra dimensie. Door het kopen van fair trade producten ondersteunt u de eerlijke handel en geeft u de makers en hun omgeving in ontwikkelingslanden de kans om een menswaardig bestaan op te bouwen. VanKaarstotServet staat achter het concept ‘fair trade’ en wil middels de webwinkel de handel in fairtrade producten stimuleren.
Door uw aankoop van fair trade kaarsen, kandelaars, theelichthouders en glazen houders kunnen de kaarsenmakers in Bangladesh hun producten afzetten in de Benelux. Dit schept werkgelegenheid, waardoor de welvaart van de kaarsenmakers en de medewerkers zelf, van hun dorp en zelfs van de hele regio stijgt. Omdat een eerlijke prijs wordt betaald, zijn zij in staat te investeren in kwaliteit en zelf te werken aan een betere toekomst.
De kaarsen en houders zijn mede ontwikkeld en geïmporteerd door Fair Trade Original en komen onder deze merknaam op de Nederlandse markt. De fair trade kaarsen zijn van uitstekende kwaliteit; ze branden mooi op en hebben een lange brandtijd. Reden te meer om één of meer prachtige kaarsen, theelichthouders en kaarsenhouders online te kopen in onze online fair trade winkel.
U heeft keuze uit Fair trade Stompkaarsen, Fair trade Theelichten, Fair trade Dinerkaarsen, Fair trade Theelichthouders en Fair Trade Kandelaars. We zien u graag online bij vanKaarstotServet !

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: