Romantische Zomeravond

Geniet van een mooie zomeravond

In heel Nederland zijn de schoolvakanties begonnen. Met prachtig zomerweer kunnen we eindelijk gaan genieten van de lange, warme, of misschien zelfs zwoele, zomeravonden. Of je nu alleen of met meer mensen in de tuin, op de camping, of op het strand zit: met de artikelen van VanKaarstotServet.nl creëer je nóg meer sfeer waardoor die mooie, warme zomeravond nóg aangenamer wordt.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een woodgrill waarop je de heerlijkste gerechten grillt? Van de dansende vlammen van fakkels en vlamschalen? Of van het lichteffect van het draaiende windspel? De muggen blijven op afstand door het branden van een citronellakaars of -fakkel. En wanneer de duisternis is ingevallen en het iets kouder wordt, steek je een paar Zweedse fakkels aan. De avond wordt besloten met het oplaten van wensballonnen – onder het uitspreken van een wens laat je ze de donkere nacht in zweven.

Woodgrill

Woodgrill

Woodgrill
Doordat de woodgrill van VanKaarstotServet.nl compact en licht is, is hij gemakkelijk mee te nemen. Bovendien brandt hij helemaal op, zodat je hem niet weer mee naar huis hoeft te nemen. De grill bestaat uit een stuk boomstam van 13 cm hoog met een diameter van 24 of 28 centimeter. Het middelste gedeelte van de stam is uitgehold en gevuld met houtskool. De randen zijn ingezaagd, daardoor blijft de houtskool optimaal smeulen en is er genoeg tijd om een heerlijke grillmaaltijd te bereiden.

vlamschaal

Tuinfakkels en vlamschalen
De rustieke tuinfakkels en vlamschalen van Bolsius hebben een uitzonderlijk lange brandtijd en zijn te verkrijgen in vele maten en kleuren. Zowel de tuinfakkels als de vlamschalen zijn voorzien van een extra dikke lont, zodat ze windbestendig zijn en een mooie vlam hebben. Het licht van de dansende vlammen zorgt voor een romantische zomersfeer.

 

Windspel

Windspel

Windspel
De windspelen zijn met een precisielaser uit roestvrij metaal gesneden. Ze zijn er in verschillende vormen. Binnenin bevindt zich een lichtkogel, door prismawerking ontstaat een prachtig lichteffect. Dit effect wordt versterkt door het draaien van het windspel.

 

zweedse fakkel

zweedse fakkel

Zweedse fakkels
De Zweedse fakkel is een houtblok van 25 cm hoog met een diameter van 18 tot 25 cm. Door de flinke vlam is het net alsof je bij een kampvuur zit. De fakkel heeft een brandtijd van 2 uur en brandt tot de grond toe op.

 

 

wensballonnen

wensballonnen

Wensballon
Na het ontsteken van de brander licht de wensballon op. Doordat er hete lucht in de ballon stroomt, gaat deze zweven. Terwijl de ballon de nacht in glijdt doen de toeschouwers een gelukswens.

Met deze sfeertips is het extra genieten van een romantische zomeravond.
Kijk voor bovenstaande artikelen en prijzen op: www.VanKaarstotServet.nl


Over VanKaarstotServet

Bij VanKaarstotServet.nl is alles te vinden op het gebied van sfeer; van stijlvolle woonaccessoires tot tafel- en tuindecoratie artikelen. De webwinkel is ook een betrouwbare leverancier van trouwartikelen, relatiegeschenken, kerstpakketten en bedrukte kaarsen met een persoonlijke tekst en afbeelding. De shop heeft in 2010 haar deuren geopend en is inmiddels door diverse keurmerken gecertificeerd als veilige en betrouwbare webshop. VanKaarstotServet levert aan particulieren en bedrijven in zowel Nederland als België. Bij een besteding vanaf 45 euro of meer, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. VanKaarstotServet draagt bij aan een sfeervolle wereld en heeft het brengen van sfeer en gezelligheid in ieders huis en tuin als missie.

Persbericht VanKaarstotServet

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: