Huwelijkskaarsen, Doopkaarsen, Kerkkaarsen en hun Opdruk

Kaarsen op bruiloft

Kaarsen op bruiloft

Bij een mooi huwelijksfeest worden uiteraard kaarsen gebrand. Het liefst op zoveel mogelijk plekken door de gehele ruimte. Daar komen deze stijlvolle grote kaarsen en de exclusieve tafelkaarsen van Gouda voor in aanmerking.
Tijdens de kerkelijke ceremonie zijn de huwelijkskaarsen met kerkelijke opdruk een must. Via VanKaarstotServet zijn prachtige blanco kerkkaarsen en kerkelijke huwelijkskaarsen goedkoop verkrijgbaar en kunt u ook naam en datum op de kaars laten zetten. Dit kan met een stickertje of door heel chique de naam en datum in een waslaag met bladzilver of bladgoud op de kaars te drukken. Deze waslaag in bladgoud of bladzilver geeft de kaars een hele mooie afwerking.

Huwelijkskaars

Huwelijkskaars

Als bedankje voor het huwelijk is het ook een leuk idee om kaarsen te laten bedrukken met een leuke foto en tekst. Ook voor later is het origineel om kaarsen te laten bedrukken met mooie foto’s van het bruidspaar. Daar kan het paar heel mooi mee verrast worden! Kaarsen bedrukken kan heel voordelig bij VanKaarstotServet. Kijk daarvoor op de pagina kaarsen bedrukken.

Voor Doopkaarsen geldt hetzelfde als de huwelijkskaarsen. U kunt één van de stijlvolle blanco kerkkaarsen kiezen en daarop naam en datum laten zetten met behulp van een stickertje of met mooie afwerking: de wasdruk met een laag bladgoud of bladzilver. Voor de doop heeft VanKaarstotServet ook een mooi assortiment doopkaarsen met reliefdruk. Ook daarop kunt u naam en datum laten zetten.

Doopkaars

Doopkaars

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: