Woodgrill / Eco Barbecue

Woodgrill

Woodgrill

De trend voor dit seizoen: de woodgrill! Steek de eco barbecue eenvoudig aan met een aanmaakblokje, relax de 10 minuten dat de grill ontbrandt en gaat smeulen, leg er een visje of vleesje op te grillen en geniet van een heerlijk maal.

De woodgrill is een uitgefreesd stammetje, gevuld met houtskool. Door zaagsnedes te maken in het hout krijgt de grill een perfecte zuurstoftoevoer en brandt het ruim 2 uur op de juiste bbq-temperatuur. Met één aanmaakblokje is de ecogrill eenvoudig aan te maken, dus aanmaakvloeistof of andere middelen zijn niet nodig. De buitenkant wordt niet warm, waardoor de bbq makkelijk te verplaatsen blijft. De wood grill is makkelijk mee te nemen naar het park, strand of op een dagtripje. En is ook zeker leuk als een cadeautje.

Woodgrill in BBQ

Woodgrill in BBQ

De eco barbecue is ook makkelijk te gebruiken in een standaard bbq. De woodgrill is gevuld met houtskool en brandt lang genoeg voor een lekkere bbq, extra houtskool is dus niet nodig.
Aan het eind brandt de eco barbecue in zijn geheel op, zodat er geen afval overblijft en je heerlijk kunt nagenieten van de barbecue. In de smeulende resten kun je heerlijk een aardappeltje poffen of banaan met chocolade smelten…

De grill is verkrijgbaar in medium en large. Beide bbq’s zijn 10 à 13 cm hoog, de medium bbq is 20-24 cm in diameter, de large is 24-28 cm en smeult iets langer.

Bestel de Woodgrill / Eco barbecue met online voordeel bij VanKaarstotServet via deze link: Woodgrill Webshop
En bekijk de video over de woodgrill op youtube: Video woodgrill

Wood grill

Wood grill

bron:sfeeronline

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: