Candle bags en tranen van geluk op bruiloft

Prachtig was het. De bruiloft zelf was al één grote emotionele achtbaan met alle verhalen over vroeger en met oude vrienden die elkaar jaren niet hadden gezien. Maar het moment dat het bruidspaar naar buiten liep om ouderwets afscheid te nemen was er bijna niemand meer die het droog hield.

Candle bags

Candle bags

Het paar liep door een haag van vrolijke familie en vrienden over een pad dat van begin tot eind vol was gezet met candle bags. Dit zijn (onbrandbare) papieren zakjes met geponst design en een theelicht erin, zodat een mooie warme gloed en sfeervol lichteffect ontstaat. Om de zoveel meter was er ook een zweedse fakkel bijgezet om nog meer sfeer te creëren.

zweedse fakkels

Zweedse fakkels

Er werd gezongen en gelachen. Aan het eind van het pad stonden de papas en de mamas met grote wensballonnen die ze samen oplieten. Het tafereel was zo romantisch en vol geluk dat eigenlijk iedereen een traantje stond weg te pinken.

Het bruidspaar bedankte iedereen nog een keer met zoenen en omhelzingen en verdween in de nacht, op weg naar de honeymoonsuite en tropische bestemming.

Zowel de candle bags, zweedse fakkels als de wensballonnen zijn voordelig online te bestellen bij VanKaarstotServet, de grootste sfeerwinkel online.

wensballonnen

Wensballonnen

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: