De sfeer van wensballonnen

wensballonnen

Wensballonnen

Stel je voor: een zwoele zomeravond, je hebt heerlijk gebarbecued met een stel vrienden met een lekker wijntje en fijne gesprekken. Om deze heerlijke avond af te sluiten kun je ophouden met praten en vertrekken, maar je kunt er ook een bijzonder moment van maken door een wensballon op te laten!

De wensballon vult zich langzaam met warme lucht door het vlammende brandertje. Je houd de ballon nog vast, maar voelt hoe deze langzaam zijn eigen gewicht gaat dragen en vrij snel gewichtloos wordt. Sereen drijft de oplichtende wensballon de nacht in en verdwijnt met een lange baan uit het gezichtsveld hoog in de lucht. Samen met je vrienden sta je te kijken en eigenlijk is iedereen onder de indruk. Ieder denkt voor zich even na en maakt een mooie wens voor de vrienden om zich heen. De wensballon is weggedreven, je drinkt er nog één op elkaar en geniet nog even na, voordat je met gerust gemoed  iedereen een knuffel geeft en huiswaarts keert. Wat een sfeervolle ervaring!

Beleef nu zelf hoe leuk het oplaten van een wensballon is. Bestel ze direct met flinke online korting in de webshop van VanKaarstotServet, goedkoper zijn ze niet verkrijgbaar! Ga naar de wensballonnen shop

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: