Fakkels kopen online

Bolsius Tuinfakkels

Bolsius Tuinfakkels

VanKaarstotServet (VKTS) heeft inmiddels een groot assortiment fakkels en is uitgegroeid tot de grootste fakkelwinkel online!
In de sfeervolle webshop, vol woon- en tuindecoratie artikelen, heb je volop keuze uit een breed fakkel-aanbod. Voor veel grote klanten is VKTS preferred supplier voor tuinfeesten en evenementen als het gaat om de bevoorrading van sfeerartikelen. Voor tuinfeesten zijn zweedse fakkels en Bolsius tuinfakkels erg populair; aan grote evenementen worden ook veelvuldig wasdoekfakkels (fakkels om mee te lopen) geleverd. De grootste groep afnemers van de fakkels bestaat uit particulieren die tuin, balkon, patio of terras een sfeervolle ambiance willen geven of die de fakkels kopen als een leuk cadeau.

Gekleurde Vlam Fakkels

Gekleurde Vlam Fakkels

Erg origineel zijn daarbij de Gekleurde Vlam Fakkels, welke door een gepatenteerde gekleurde olie branden met 5 kleuren vlammen.

Kijk snel in de webshop voor de Gekleurde Vlam Fakkels! Klik hier voor het totale fakkel aanbod. Want fakkels kopen doe je natuurlijk bij VanKaarstotServet!

zweedse fakkels

zweedse fakkels

Bezijdens het vergroten van het assortiment wordt veel aandacht besteed aan de marketing van de fakkels, zodat meer mensen bekend kunnen raken met deze prachtige producten. Naast het leveren van bijdragen aan verscheidene blogs, twitter en andere SEO activiteiten heeft VKTS onlangs een nieuwe microsite opgezet (fakkels.eu) om de populariteit van de fakkels nog verder te vergroten.

bron:sfeeronline

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: