Oranje artikelen & Oranje Sfeer bij VanKaarstotServet

oranje artikelen

Oranje Artikelen

Het Europees Kampioenschap voetbal 2012 begint 8 juni.
27 juli starten de Olympische Spelen, de tour de france op 30 juni. En natuurlijk hebben we ook nog de grand slam tennistoernooien Wimbledon en Roland Gaross in mei en juni, het EK zwemmen in mei en het EK beach volley met een finale op 3 juni om nog maar een paar grote wedstrijden te noemen. Allemaal prachtige sportevenementen waarbij het oranjegevoel naar boven komt borrelen.

Met name in de aanloop naar en tijdens het EK voetbal stort Nederland zich in Oranje-sferen; hele straten worden oranje bekleed, winkels houden oranje acties, de kranten worden vol geschreven met oranje nieuws en de mensen op straat praten nergens anders meer over. Een heerlijke tijd om je oranje-gevoel lekker uit te leven.
Hierbij horen natuurlijk oranje artikelen die deze oranje sfeer waar kunnen maken. VanKaarstotServet heeft een uniek shop-hoekje opgezet voor oranje-fans (de categorie Oranje Artikelen). Hier kunnen allerlei sfeerartikelen worden besteld in de kleur oranje of met een oranje tintje. Onmisbaar zijn natuurlijk oranje kaarsen en oranje servetten bij de bieren en hapjes die worden geserveerd op een spannende voetbalavond met Oranje in de hoofdrol. En een mooie speelavond wordt bekroond met het oplaten van een oranje wensballon en fakkels in de tuin.

VanKaarstotServet draagt op deze manier een origineel steentje bij aan de oranje-gekte die zich ongetwijfeld ook dit EK weer meester zal maken van de 17 miljoen oranje-fans in Nederland. Voor meer informatie ga je naar de categorie Oranje Artikelen van VanKaarstotServet.nl

bron:sfeeronline

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: