Froukjes Servies is nieuw en razend populair!

Froukjes Servies

Froukjes Servies

Het kleurrijke Froukjes Servies wordt ontworpen door Froukje Sinnema, woonachtig in het landelijke Friesland. De weidse omgeving met grote wolkenpartijen, hemelsblauwe luchten en uitgestrekte weides hebben haar geïnspireerd tot de vrolijke designs met roosjes en stippen. Door het gebruik van heldere kleuren rood, blauw, wit en roze is het serviesgoed erg goed te ‘mixen en matchen’. Juist door een combinatie te kiezen van verschillende kleuren zult u optimaal de landelijke, romantische en gezellige sfeer proeven die Froukje heeft beoogd voor de gebruikers van haar servies. Tot op heden is het serviesgoed gericht op het ontbijt, verjaardagen en high tea’s. Weldra zullen ook nieuwe items ontworpen worden.

Het servies is uitermate handzaam; het ligt lekker in de hand en heeft de goede volumes. Het krijgt stevigheid door gebruik van zwaar aardewerk en elke exemplaar uit dit servies is uniek, omdat het per item met de hand wordt beschilderd.

De schilderingen worden gemaakt in een fair trade gecertificeerde fabriek in Thailand. Medewerkers van het bedrijf krijgen een eerlijk loon en de benodigde activiteiten worden zoveel mogelijk gedeeld en uitgevoerd binnen de lokale gemeenschap. Hierdoor hebben veel mensen een menswaardig bestaan kunnen opbouwen. Bovendien is de productie vrij van kinderarbeid en milieuvriendelijk.

Het assortiment bestaat uit 9 verschillende items:
Koffiekopjes & Mokken,
Kop & Schotels,
Gebaksbordjes,
Ontbijtbordjes,
Petitfours bordjes,
Schaaltjes,
Theepotten,
Suikerpotjes & Melkkannetjes,
Doosjes met strik.

Beleef nu zelf de landelijke, romantische ervaring die het gebruik van het vrolijke en kleurrijke Froukjes Servies  geeft. Ga direct naar de webshop voor het hele servies van Froukje.

bron:sfeeronline

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: