VanKaarstotServet op Facebook

Facebook Store

In 2012 zal VanKaarstotServet intensief gebruik maken van Facebook. Natuurlijk zijn we bekenden van het twitteraccount, het WordPress blog, de hyvespagina en het youtube account. Facebook zal eind van het jaar vooraan in dit rijtje komen te staan.

Het begin is er. Naast de bestaande Facebookpagina VanKaarstotServet, kan nu ook gebruik worden gemaakt van de Facebook Store met het gehele VanKaarstotServet Assortiment. In de store vindt u meer dan 2500 sfeerproducten, eenvoudig gerangschikt op categorie. Bestellen blijft het makkelijkst in de Webshop zelf: VanKaarstotServet Webshop. Tevens zal VanKaarstotServet zich richten op het online adverteren via Facebook, de eerste lopende advertenties zijn per januari 2012 gelanceerd. In de loop van 2012 zal het advertentieprogramma sterk uitgebreid worden, afhankelijk van conversies, cpc en ctr.

VanKaarstotServet blijft hiermee in de webshop-top meedraaien en zorgt ervoor dat “de volledige inzet van online marketing een belangrijk USP blijft van de webshop”. “Consumenten die weleens online aankopen doen, komen vroeg of laat in aanraking met onze sfeervolle webshop. Onze focus op online marketing en het doelmatig inzetten van alle social media, waaronder Facebook, is hierbij doorslaggevend”, aldus Meint Schepers, eigenaar van de webshop.

bron: sfeeronline

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: