Huwelijksfeest – Sfeervol & Romantisch Trouwen

Romantisch trouwen

Romantisch Trouwen

Om van het feest een onvergetelijke trouwpartij te maken, van het tafelen een stijlvol huwelijksdiner, van de kerkgang een sfeervolle kerkceremonie, van de aankomst een schitterende entree en van het afscheid een romantisch au revoir. Bij VanKaarstotServet hebben we alle artikelen hiervoor verzameld in de categorie ‘Trouwen – Bruiloft – Huwelijk‘.

Maak van uw huwelijk een verpletterend sfeervolle, gezellige, en romantische trouwdag. Ga direct naar onze trouwpagina en laat u verrassen door onze prachtige trouwartikelen.

Ons huwelijksaanbod:

XXL Wensballon

Met de welbekende wensballonnen XXL creëert u een bijzonder moment voor het bruidspaar. Het trouwpakket (15% korting) bestaat uit één XXL hart (voor het bruidspaar), 10 wensballonnen voor de bruiloftgasten en 10 candle bags voor de grondverlichting. Selecteer zelf de kleur. Natuurlijk zijn de items ook los verkrijgbaar.

 

Candlebags

Candle Bags

Geschikt voor het verlichten van een pad of buitenruimte zijn de wasdoekfakkels, zweedse fakkels, gekleurde vlam fakkels en candle bags. Candle bags zijn papieren zakken van onbrandbaar materiaal waarin een motief gestanst is. Wij hebben drie designs: ‘Hearts’, ‘Stars’ en ‘Hearts & Doves’.

Helium Ballon Trouwduiven

Helium Ballon Trouwduiven

Wat ook heel bijzonder is, is het oplaten van helium ballon trouwduiven. Deze duiven, van natuurlijk afbreekbaar materiaal, zijn zo vormgegeven dat het lijkt alsof echte duiven wegvliegen. Alleen kunt u er langer van genieten, zijn de duiven goed te ‘timen’ en bent u een stuk goedkoper uit.

Waterlelie Kaarsen, Waterlantaarn

Waterlelie Kaarsen, Waterlantaarn

Voor sfeer in de vijver of waterpartij heeft u keuze uit mooie waterlelie kaarsen. Deze schitterende waterlantaarns geven romantiek aan het water!

* Bij kerkelijke huwelijken worden vaak huwelijkskaarsen met een religieuze afbeelding gebrand. VanKaarstotServet heeft een bijzondere collectie.

* Voor tijdens het huwelijksdiner of het trouwfeest kunt u sfeer maken met mooie grote stompkaarsen of kerkkaarsen (zonder afbeelding) en voor bij het diner is een trouwservet een mooie extra decoratie. Voor op de dinertafel adviseren wij (XXL) Gouda Gotische kaarsen wit of ivoor.

* Als trouw-bedankje voor de gasten is het leuk om een kaars te laten bedrukken met een mooie trouwfoto en een dankwoord. Deze kunt u meegeven of later opsturen/ brengen. Ga direct naar kaarsen bedrukken.

bron: sfeeronline

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: