Linkbuilding met VanKaarstotServet – Interesse?

linkbuilding

Linkbuilding is samenwerken

Voor de bekendheid van je website is linkbuilding één van de belangrijkste aandachtspunten.
Met linkbuilding wordt bedoeld dat je links naar je website vergaard. Die links kunnen staan op sites, blogs, verzamelpagina’s, etc. Van belang voor een goede link is de woord-context ervan, de pagerank van de betreffende site en dat de betreffende pagina en link indexbaar en do-follow is. De link is bij voorkeur opgebouwd als tekstlink met relevante keywords en gelinkt naar een verwante landingspagina. Over het algemeen gebeurt linkbuilding op basis van wederzijds linken, linkruil dus. I.p.v. direct heen en weer te linken, is het beter in een driehoek of over meer schijven aan linkruil te doen.

Voorstel Linkbuilding
Om je op gang te helpen stellen we voor een korte tekst (blogpost) over je producten of diensten op dit blog te zetten met een link naar je site of blog. Je bericht krijgt een eigen url en zal permanent op dit blog blijven staan. In de meeste gevallen maken we zelfs een speciale categorie voor je blogpost aan. Behalve de relevantie van linkbuilding zal de plaatsing ook zorgen voor extra bezoekers, omdat dit een goed gelezen blog is en daardoor hoog in de zoekresultaten van Google getoond wordt.
We vragen je simpelweg een tekstlinkje op je site te zetten naar VanKaarstotServet als tegenprestatie. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje met je tekst (+/- 400 woorden) en link-url aan info@vankaarstotservet.nl. Plaats alvast onze tekstlink op je site, dan wordt je tekst per ommegaande geplaatst.

Onze tekstlink:
VanKaarstotServet
, de grootste sfeerwinkel online. Voor stijlvolle woonaccessoires, mooie tuin- en tafeldecoratie-artikelen, cadeautips en sfeervolle, romantische artikelen voor huwelijk en andere feesten. Ga direct naar de webshop voor meer dan 2500 sfeerproducten.

We horen graag van je. Linkbuilding is samenwerken!

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: