Windspelen met licht- en 3D-effect

Windspel

Design Windspel

De windspelen van VanKaarstotServet zijn prachtig vorm gegeven en gemaakt van roestvrij metaal. Door het gebruik van een glazen kogel met prismawerking, ontstaat een ware lichtshow in het spel. BlinQ-Art heeft een bijzondere en unieke betekenis gegeven aan het fenomeen windspelen. De door precisie gelaserde metalen vormen zijn regen- en zonlichtbestendig en hebben daardoor een zeer lange levensduur. Door beweging geeft het spel een prachtig 3D draaieffect. En wat ons betreft is het een groot voordeel dat de windspelen van BlinQ geen geluid maken; u bent hiermee niemand tot last (incl. uzelf..)

Buiten en Binnen
De spelen zijn zowel buiten als binnen te gebruiken. Buiten zal de wind ermee spelen en de licht- en bewegingseffecten realiseren. Binnen kunt u gebruik maken van de opwaartse warmte van een kachel of van een motortje om de draaiing te bewerkstelligen.

Monteren
Bij elk windspel wordt een draadveer geleverd. Hiermee kunt u het windspel op elke gewenste hoogte hangen en heeft het alle bewegingsvrijheid. Het motortje kunt u eenvoudig tussen de draadveer en het spel hangen. Batterijen worden erbij geleverd.
Bij buitengebruik kunt u ook kiezen voor een dun nylondraadje, zodat het lijkt alsof het spel in de lucht zweeft.

Windspelen bestellen
Bij VanKaarstotServet heeft u nagenoeg de gehele collectie in vormen als de regendruppel, cirkel, vierkant, vlag en elips. In een prijsrange van 21 tot 37 euro.
U kunt makkelijk bestellen bij VanKaarstotServet; de webshop is betrouwbaar, het afrekenen eenvoudig en betalen veilig. Ga voor meer informatie of om te bestellen naar de Design Windspelen.

bron: Inspiratie huis & tuin

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: