Zakdoekjes –> Hatsjoe we zijn verkouden

Design zakdoekjes

Design Zakdoekjes

De herfst en koude wintermaanden staan weer voor de deur. Voor menigeen betekent dat weken, soms zelfs maanden, sniffen, snotteren en snuiten. 1 op de 4 mensen wordt in meer of mindere mate verkouden in deze periode, 1 op 10 krijgt werkelijk de griep.
Uitkomst voor de snotneus zijn natuurlijk de goedkope papieren zakdoekjes. Deze gooi je meteen weg na het snuiten en dat is wel zo hygiënisch. Vroeger ging dat anders, dan had je dagenlang een klamme katoenen zakdoek vol snot in je broekzak zitten, die je elke uur weer tevoorschijn haalde om je neus in te ledigen. (jegh)

Zakdoekjes zijn over het algemeen wit, vrij saai dus. En de pakjes zelf zien er al niet veel gezelliger uit. Daar heeft VanKaarstotServet nu wat op gevonden:
DESIGN ZAKDOEKJES! Je hebt keuze uit 25 designs, van lieve hartjes, tot kersttaferelen, paddestoelen en bloemetjes. Zo wordt je neus snuiten een klein feestje en geeft zo’n gezellige zakdoek enige verlichting in de donkere maanden. Haal dus snel wat leuke snotdoekjes in huis, dan is verkouden worden al een stuk minder vervelend!  –>ga naar de zakdoekjes webshop.

Het leuke van het Ambiente assortiment is dat de verschillende producten ook in dezelfde designs verkrijgbaar zijn. Zo kun je bij de zakdoekjes ook servetteneen theepotjedrinkbeker en zelfs tafelloper bestellen. Dit geldt overigens niet voor álle designs. Om alle producten van één design te zien voer je eenvoudig het gewenste design in als zoekterm in de zoekbalk links boven op de site. Probeer maar eens: naar de webshop

Veel plezier met shoppen!

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: