Grote, dikke, lange en dunne kaarsen – Kerkkaarsen

kerkkaarsen

Kerkkaarsen

Bij het kopen van kaarsen denkt u waarschijnlijk niet als eerste aan kerkkaarsen. Toch zijn de huidige kerkkaarsen ook goed te gebruiken voor thuisgebruik. De samenstelling en pit (lont)  zijn zo aangepast dat u de kaarsen prima in de huiskamer kunt branden, zonder walmen en roeten.

De kerkkaarsen zijn te verkrijgen in 12 maten, tot een grootte van wel 50 cm hoog en 8 cm dik (diameter). Zo’n grote dikke kaars is een stijlvolle blikvanger in het interieur en vanwege het lange aantal branduren heeft u er heel lang plezier en sfeer van. De grotere maten kerk-kaarsen zijn de grootste kaarsen uit het assortiment van VanKaarstotServet. Ook kunt u juist kiezen voor een lange, dunne kaars, in dat geval adviseren wij de kerkkaars 400/40, deze is elegant en oogt toch robuust.

bladgoud wasdruk

Bladgoud wasdruk

U kunt kerkkaarsen uniek en persoonlijk maken door een stickertje met naam en datum erop te laten plakken. Een mooiere oplossing is de naam en datum in bladgoud op de kaars te laten zetten. U klikt hier voor het stickertje met naam en datum en hier voor de wasdruk in bladgoud of bladzilver. Deze extra optie wordt veel gekozen voor verjaardagen, trouwfeesten en als doopkaars.

Het geeft ook een bijzonder sfeervol effect als u verschillende maten combineert op een grote schaal en deze op een tafel neerzet. Houdt er wel rekening mee dat de kaarsen minimaal 10 cm van elkaar staan.

U haalt met deze grote, dikke, lange en dunne kaarsen echt iets bijzonders in huis voor een lage prijs. Want zoals u gewend bent, zijn ook de kerkkaarsen bij VanKaarstotServet het laagst geprijst. Alternatief zijn de Bolsius Rustiek kaarsen, deze zijn in alle beschikbare maten en kleuren verkrijgbaar, eveneens voor de laagste prijs.

bron:woon-factory

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

One Response to Grote, dikke, lange en dunne kaarsen – Kerkkaarsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: