Wellness in eigen huis met geurkaarsen

wellness met geurkaarsen

wellness met geurkaarsen

Voor een heerlijke wellness-avond hoeft u de deur niet uit. Het enige wat u nodig hebt is een warm bad en een paar geurkaarsjes of geurtheelichtjes. Plus eventueel wat rozenblaadjes voor het liefdeseffect.

Met een watertemperatuur die eigenlijk net iets te hoog is, het licht gedimd of uit en de kaarsjes die een rustgevende geur geven, is het heerlijk toeven. En reken maar dat je ontspant! Is het bad groot genoeg dan kun je dit moment delen met je partner (of iemand anders), zo niet dan is het wel zo rustig alleen.

Muziek in de trant van St. Germain, Van Morrison of smooth jazz zou nog een goede toevoeging zijn. Met daarbij een glaasje bubbels zul je het gevoel krijgen omarmd te worden door geluk, bedwelmd door euforie en gedompeld in liefde.

De geurkaarsjes of geurtheelichtjes prikkelen je associaties met mooie herinneringen en positieve gedachten. Kaarslicht geeft een sfeervolle ambiance en het gevoel van romantiek.

Geurkaarsen zijn voordelig online te bestellen bij VanKaarstotServet. Met de gehele Bolsius Aromatic geurlijn heeft u keuze uit meer dan 20 geuren, dus altijd een geur die bij je gemoedsrust past. Voor meer informatie en om te bestellen gaat u naar de webshop.

bron: life-time

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: