Trendsetting Servetten – Ambiente

servetten

servetten

Het gebruik van servetten is niet meer exclusief voor Kerst of Pasen. We zien een enorme groei in het alledaagse gebruik van design servetten. Tegenwoordig zijn er servetten verkrijgbaar in allerlei thema’s, voor de diverse feestdagen en alle gelegenheden, waaronder geboorte, huwelijk en verjaardag.

VanKaarstotServet heeft haar huidige servettenlijn in de uitverkoop en komt binnenkort met de prachtige design servetten van Ambiente op de markt. Naast de lunchservetten, kunt u er dan ook cocktail- en dinnerservetten bestellen.

De servetten van Ambiente hebben diverse thema’s, waaronder rozen, bloemen in de zomer, naar de zee, trouwen, bloemen in het voorjaar, communie, Afrika, dieren, kinder wereld, fruit en eten, wijn en kaas, winter, kerst, landleven en herfst.  Het gerucht gaat dat deze servetten vanaf september 2011 in de webshop verkrijgbaar zijn.

VanKaarstotServet zal ook de overige producten van Ambiente aanbieden, waaronder    

tafellopers, servettenhouders, theepotten, zakdoekjes, gasten doekjes, lucifers en drinkbekers. U kunt dan een complete set sfeeraccessoires bestellen in één bepaald thema, zo heeft VanKaarstotServet ons laten weten. Een mooi assortiment waarvan wij veel verwachten!

U kunt de servetten bestellen in de servetten webshop.

bron: woontrends

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: