Kunstbezuinigingen pareren

Vanwege bezuinigingen in de kunstwereld zijn veel instellingen aangewezen op nieuwe vormen van fondsenwerving. Wat zijn de huidige initiatieven?

Private partijen

Zoals in Engeland en Amerika al langer het geval is zijn er steeds meer instellingen die geld werven bij private partijen. Vaak verkapt in een soort sponsorcontract, waarbij de investeerder ook ruimte krijgt voor reclame en commerciële uitingen.

Eigen acties

Instellingen kunnen ook op een andere manier fondsen werven door zelf acties op te zetten om geld in te zamelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verkoopacties. Door de verkoop van een bepaald product met een goede marge kan een groot deel van de opbrengst ten goede komen aan de instelling.

Online fondsenwerving

Deze laatste vorm van fondsenwerving wordt op vele manieren aangeboden op het internet. Een betrouwbare partner voor bijvoorbeeld de verkoop van kaarsen en servetten met een goede marge is vanKaarstotServet. Zij hebben een speciale Sponsor Webwinkel ingericht voor deze vorm van fondsenwerving. De deelnemende partij kan via de social media haar eigen verkopen via de website stimuleren en zo de opbrengst vergroten. Een leuk en vernieuwend initiatief!

Ook benieuwd? neem vrijblijvend een kijkje in de Sponsor Webwinkel.

bron: kitsch-vu

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: