Excuses voor de Sfeer

Sfeervol avondje

De avond waarop je op bezoek bent bij goede vrienden met een glaasje en een hapje. Met de kaarsjes en de open haard aan, zodat er al met al niks aan de sfeer ontbreekt. De sfeer en gezelligheid bereiken een hoogtepunt bij een goed gesprek waarbij hard wordt gelachen en de glazen nogmaals worden gevuld. En dan, o ja, hoe komen we thuis? Rij jij? Even niet aan gedacht.

Sfeer die het h’m deed

Komt dit bekend voor? Het was de sfeer die het h’m deed. In de gezelligheid even vergeten dat er ook nog gereden moet worden.

En een half uur later sta je langs de weg met een wit blaaspijpje in je mond een grote rode letter tevoorschijn te blazen. Minder gezellig. Op het bureau is het lastig uit te leggen dat het de sfeer was die het h’m deed.

Excuses

vanKaarstotServet biedt bij deze haar excuses aan. Excuses voor de kaarsen die zorgden voor de sfeer en gezelligheid die de alcoholconsumptie lieten oplopen tot boven de tax.

Eenieder die gevoelig is voor de sfeer van kaarslicht en zich snel laat gaan in gezelligheid en een drankje, u bent gewaarschuwd: laat kaarsen uit in combinatie met alcohol en autorijden…

Stiekem toch geïnteresseerd in sfeervolle kaarsen? Ga naar de kaarsen webshop.

bron: alkontrol.nl

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: