De details van interieur design

Kaarsen in interieur

The finishing touch van het interieur design zijn stijlvolle kaarsen, passend bij de uitstraling en sfeer van de inrichting.
Maar natuurlijk eerst de grote lijnen; verfkleur, banken, kastjes, vloerkleed, tafels, stoelen, lampen en apparatuur. Maar het echte werk voor de verfijnde ‘interior designer’ begint daarna pas: de woonaccessoires. En wat zijn nu bepalende accessoires, die gelijk als blikvanger functioneren, maar ook sfeer creëren en in alle maten, kleuren en geuren verkrijgbaar zijn? Juist, kaarsen.

Wonen is persoonlijk

Sfeervol wonen komt tot uiting in de details en krijgt vorm in de kleine dingetje in het interieur. Op dat niveau kan heel duidelijk een stuk persoonlijkheid aan de woonomgeving worden gegeven. Kom je voor het eerst bij mensen thuis, dan geeft de inrichting een  bepalende eerste indruk.

Bolsius Kaarsen

Bij Bolsius zijn ze zich daar bewust van en hebben daarom kaarsen ontwikkeld in zoveel vormen, kleuren, geuren en maten dat voor elk interieur en elke persoonlijkheid geschikte kaarsen zijn te vinden. Bij VanKaarstotServet kunt u de kaarsen eenvoudig online kopen en heeft u keuze uit het gehele Bolsius & Gouda assortiment van meer dan 800 kaarsen. Elk seizoen wordt een deel van het assortiment vervangen en/of nieuwe producten toegevoegd, zodat u nooit raakt uitgekeken!

Ga snel naar de webshop VanKaarstotServet.

bron: ducthdfa.nl

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: