Ook studenten halen kaarsen-sfeer in huis

buitensfeer

buitensfeer

‘s Avonds lekker thuis, even chillen met vrienden, huis- of studiegenoten en bijkletsen over de dag of het weekend. Voor de meeste studenten alledaagse praktijk. En voor velen ook het moment om even uit te blazen van de drukke dag. (Of om op te laden voor een avondje stappen…)

Het gezellig maken en een leuke sfeer creëren is van alle tijden en voor iedereen de orde van de dag. Het is niet meer dat ene kaarsje wat vroeger bij pa en ma thuis brandde op de eettafel op zaterdagavond. Ook onder studenten is het gezellig inrichten van je kamer steeds populairder. Je ziet een verschuiving naar erg sfeervolle studentenkamers met theelichtjes en dinerkaarsen in de hele ruimte en dakterrassen vol met fakkels en vlamschalen. Een trend die in ieder geval de sfeer verhoogt onder de studenten!

Dat de sfeer voor studenten een grotere factor gaat spelen, brengt ook de vraag met zich mee hoe aan mooie sfeerartikelen te geraken. En natuurlijk tegen een betaalbare prijs! Na een klein onderzoekje onder online aanbieders (want je gaat natuurlijk niet zelf sjouwen met die spullen!) van leuke sfeerartikelen is met name de webshop ‘vanKaarstotServet‘ naar boven gekomen als sfeer-aanbieder. Zij zijn met name gericht op kaarsen, en hebben dan ook een zeer ruim assortiment. Voordeel zijn de lage prijzen en de aanbiedingen.

Bij vanKaarstotServet wordt het assortiment van Bolsius & Gouda kaarsen aangeboden. Het Bolsius assortiment is zeer divers en heeft voor elke seizoen nieuwe trends in de aanbieding. Zo ligt in de zomer de nadruk op buitenkaarsen voor terras en tuin, zoals de fakkels en vlamschalen. In de winter zie je o.a. sneeuwdesigns, wintergeuren en een keur aan kerstkaarsen in de webshop. Een aanrader dus voor de sfeerliefhebbers onder ons: www.vankaarstotservet.nl

bron: voordeligstudent.nl

Advertenties

Over VanKaarstotServet
VanKaarstotServet brengt sfeer in huis & tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: